de Emilnae » Dum Mai 04, 2025 5:57 pm
Am locuit în Dristor,într-o garsoniera, chiar în blocul de lângă gura de metrou. Am supt câteva pule de-a lungul timpului în acea garsonieră dar nu pot niciodată să uita una dintre ele. Când eram liber stăteam pe site-uri de profil căutând tipi pentru sex. Puneam diverse poze cu mine în dres făcute în oglinda din hol. Într-o zi m-a abordat un domn la vreo 55 ani, și am început să vorbim. Azi așa, mâine așa, îi tot trimiteam poze cu mine și el îmi trimitea poze cu pula de la muncă. Era de meserie instalator.
După ceva timp, gândul de a-i suge pula, mă bantuia continuu. Mă vedeam în genunchi în fața lui ca o fetiță ascultătoare gata să fie posedata. Pe de altă parte, faptul că el era tot timpul în salopetă, plin de glet, murdar pe mâini, mă făcea să resping ideea.
Dacă el a tot insistat, până la urmă am hotărât să ne vedem în spatele MC -lui de la Dristor, dar fără să îi promit că facem ceva. El fiind de acord până la urmă, întâlnirea a avut loc.
Primul contact vizual cu el parcă m-a paralizat, am vrut să îi spun că nu vreau să urce la mine dar nu am put. Parcă mă domina din priviri. Era un bărbat nu prea înalt, puțină burtica, cu parul cărunt, într-o salopetă albastră cu mâini muncite și degete groase.
Mi-a zis să o iau înainte că el vine după mine, nu am put să zic nimic. Am intrat în bloc, am luat liftul și am intrat în garsoniera. I-am zis să își dea jos salopeta de pe el și să facă un duș. Între timp am rămas într-un tricou scurt, dres și chiloți tanga. M-am pus în pat să-l aștept. A ieșit de la duș ușor ud pe piele, avea pula rasă peste tot, nici un fir de par, pur și simplu bebeluș, asta mi-a plăcut.
Despre pula ce să vă zic, nu am văzut în viața mea o pula așa mare și groasă, coaie enorme și căzute, intru - un cuvânt o pula de bărbat în putere.
Mi-a făcut semn să mă ridic din pat, vroia să mă vadă cum îmi stă în dresuri, mi-a zis că îl excita băieții în dres.
M-a întors cu spatele la el și m-a apucat puternic cu mâna de dres și de chiloți în același timp ridicandu-i în sus. În secunda doi, am simțit cum chiloții și dresul mi-au intrat cu putere in cur, am început să gem din cauza excitarii, nu mai simțisem nicodata așa ceva. O brutalitate ieșită din comun. Cu mâna dreaptă aspră și groasă ma mângâia pe cur și cu stânga mă trăgea în sus de dres, pur și simplu mă suspendase și în același timp parcă eram o păpușă in mâinile lui. În viața mea nu mai simțisem așa ceva, forța lui mă domina clar dar era ceva plăcut. Îmi vorbea murdar, din tarfa și zdreanță nu mă scotea.
Până la urmă a dat drumul din stransoare dresului și chilotilor dar, chiloții mi-au rămas pe mai departe puternic intrati in cur și asta mă excita, era o durere suportabila și excitanta.
M-a apucat de cap și m-a apăsat în jos până am ajus în genunchi în fața lui, priveliștea era magică, pula lui încă nesculata se balanganea ușor stânga - dreapta. Din cauza socului cu chiloții nu știam ce să mai fac, pur și simplu mă uitam la pula lui mare și nu mai știam ce să fac. A văzut că eram ușor confuz și s-a mai domolit și el.
M-a mângâiat ușor pe față, mi-a ridicat capul cu degetele tinandu-ma de bărbie și și-a pus pula ușor pe fața mea. Pula îmi acoperise jumătate de fată, o pula foarte groasă și caldă, mirosea frumos de la gelul de duș. M-am lăsat ușor între picioarele lui și am început să îi sug coaiele. Coaie foarte mari, nu puteam să le cuprind pe amândouă cu gura. Din când în când mi le punea pe ochi, nu mai vedeam nimic, totul era foarte excitant, din tot ce făcea nimic nu-mi displacea, era un tip pervers.
De la coaie am început ușor sa mă plimb cu limba ușor de-a lungul pulii, care între timp se întărire. Era enormă, dura mult să ajung cu limba de la coaie până în vârful pulii. Am început să o pup frenetic, eram extaziat. Îmi mișcăm capul stânga, dreapta și o tot pupam. O umplusem de saliva, era uda fleașcă.
Momentul decisiv a venit până la urmă, m-a apucat de creștetul capului și l-am sintit ce vrea, I-am tras-o în jos cu degetul până a ajus în dreptul gurii, am prins-o cu buzele, moment în care el a împins-o ușor în gatul meu. O pula atât de groasă nu mai intrare niciodată în gura mea. Eram sufocat, saliva îmi curgea din gura pe tricou, el pompa ușor și sacadat tinandu-ma de creștetul capului. Pula era mare și groasă și mă lasă fără aer, din când în când o mai scotea și mă lovea cu ea peste față. Saliva îmi acoperise toată fața, nu mai vedeam nimic și el nu mă lasa deloc.
După vreo cinci minute de chin, eram epuizat. Când am simțit că și-a luat mâna din creștetul capului meu, capul mi-a sărit ca un arc din pula lui. M-am întins pe jos gâfâind, el a rămas în picioare deasupra mea făcând laba și gemând până la finalizare. Toată sperma a sărit pe mine, pe covor prin casă, pur și simplu dezastru. Eram întins pe jos, terminat, abia respiram după atâta muie. S-a aplecat, mi-a rupt cu putere dresul de pe mine, s-a așezat în fotoliu și a început să se șteargă cu el la pula. Avea pula plină de spermă și salivă, dresul probabil i-a fost l-a îndemână.
După vreo trei minute am reușit să mă adun depend jos, El a intrat iară să facă un duș. S-a îmbrăcat până la urmă și a plecat lasandu-ma cu gândul la muia pe care o traisem. La câteva zile am mai vorbit prin mesaje dar, niciodată de atunci nu s-a mai materializat ceva.....