BENEFICIILE CONTULUI PREMIUM

Daţi-ne like pe pagina oficială de FaceBook

De vînzare: PostereCD-uriCasete audioMachete auto

Parteneri: Link-ul tău aiciLink-ul tău aiciLink-ul tău aiciLink-ul tău aici

Povesti si Fantezii

Doar aici gay, lesby, shemale
Imagine Gloryhole Imagine Shemale

Moderatori: deniswinch, rmst, has07, Mike_XXX

Reguli forum
Citiţi regulamentul înainte de a scrie pe forum
Folosiţi Imagine căutarea înainte de a deschide un subiect nou
Puteţi contacta administratorul la adresa [email protected]

Povesti si Fantezii

Mesajde Mandrei100920 » Vin Ian 29, 2021 11:12 pm

Scrieti-va aici povestile voastre sexual si fanteziile.
Mandrei100920
labagiu vizitator
labagiu vizitator

Orientare sexuală: hetero
Puncte de reputaţie: 0

Reclame

Re: Povesti si Fantezii

Mesajde Vlad Cristian PDAB » Joi Feb 04, 2021 1:04 am

Eram odata la studio, trageam o piesa si colegul meu de trupa m-a atins din greseala pe 'micutz'. Si-a cerut imediat scuze, dar i-am spus ca nu este o problema si a intrebat daca mai poate sa puna mana. I-am raspuns ca da si de acolo a inceput nebunia. Ne-am facut de cap doua ore pana au venit baietii de la studio sa ne spuna ca s-a terminat timpul. Nu mai trebuie sa adaug ca n-am terminat de inregistrat piesele. Poti gasi aici ultima mea piesa: https://www.youtube.com/watch?v=phtnOtb6a_o
Vlad Cristian PDAB

Mesajde MihaiIonut89 » Dum Iun 27, 2021 6:50 am

Dacă e adevărată poveste, e buna de spus și nepoților :))
MihaiIonut89
labagiu vizitator
labagiu vizitator

Orientare sexuală: bisexual
Puncte de reputaţie: -62051

Mesajde Cristiansen » Vin Aug 06, 2021 5:10 pm

Am futut fica vitrega pe Ramona
Mi-am dat drumu in pizda ei si am lăsato gravidă
Cristiansen

Mesajde IanX » Joi Dec 16, 2021 10:22 am

Fantezii sexuale pe care încă nu mi le-am îndeplinit:
- să încerc să sug doua pule în același timp.
- să-mi bage cineva pula-n cur și să se pișe în mine
Mă ajută cineva...? :x
IanX
labagiu premium
labagiu premium

Puncte de reputaţie: 10000

Mesajde simplicity97 » Vin Dec 17, 2021 3:11 pm

IanX » Joi Dec 16, 2021 12:22 pm scrie:Fantezii sexuale pe care încă nu mi le-am îndeplinit:
- să încerc să sug doua pule în același timp.
- să-mi bage cineva pula-n cur și să se pișe în mine
Mă ajută cineva...? :x

Cu drag, la ambele :))
simplicity97
labagiu premium
labagiu premium

Puncte de reputaţie: -3215

Mesajde aac293 » Lun Feb 28, 2022 2:38 am

Mi-ar placea sa i-o sug unui tip cand doarme, fara sa stie.
aac293
labagiu premium
labagiu premium

Nume real: Alex
Orientare sexuală: homo
Puncte de reputaţie: 17729

Mesajde IanX » Lun Feb 28, 2022 12:18 pm

Mi-ar placea sa i-o sug unui tip cand doarme, fara sa stie.

Am reușit să fac asta în adolescență, cu un prieten care nu a aflat niciodată că m-a futut! Nu știu, însă, dacă e posibil să sugi pula cuiva care doarme fără să știe.... Tipul de care vorbesc era vecin cu mine. L-am chemat pe la mine când eram singur și am dat iama-n visinata alor mei. El s-a pilit rău, nu ținea la băutură și i s-a tăiat filmul. Eu eram amețit și mă bântuiau gânduri nebunești... I-am testat reacțiile, am pus mâna pe el, l-am pișcat...nimic. Era cârpă. I-am dat pantalonii jos și am început să mă joc cu pula lui...I-am luat-o-n gură toată, nu era greu, nu intrase in erecție. Nu știu cine-mi împărtășește gusturile, dar e foarte excitant să iei o pulă mică , moale și catifelată și s-o molfăi... :D Am supt-o de mă dureau fălcile, am frecat-o cu buzele și cu mâna, i-am lins coaiele.... În cele din urmă i s-a sculat..Și în creieru' meu îmbibat de alcool mi-a răsărit altă idee - m-am dezbrăcat și eu, am luat un tub de cremă de corp, l-am dat cu ea pe pula din belșug. M-am uns și eu între buci și l-am încălecat. I-am luat pula și am potrivit-o la curul meu și m-am înfipt încet in ea pănă mi-a intrat toată în așa fel încât coaiele lui îmi presau bucile. Și am început, frenetic, să-i fac labă cu curul. Mult timp, până am obosit, e greu să-i provoci orgasmul unui tip rupt de beat. Așa că m-am ridicat, i-am sters pula cu niște șervețele și i-am luat-o iar in gură, la "lustruit". La un moment dat l-am simtit ca se-ncordează, pula începe să-i zvâcnească și mi-a umplut gura cu vreo cinci jeturi grroase și fierbinți. Am mai stat cu ea in gură până am stors ultimele picături și i s-a înmuiat. Eram super excitat, trebuia să mă descarc și eu. L-am încălecat iar, și mi-am făcut labă cu el tolănit intre genunchii mei. Am ejaculat pe el, abundent, pe burta, pe față, pe piept. Ultimele picături le-am șters de pula lui flască. Apoi m-am dus să ma culc.
Dimineața, când s-a trezit, m-a întrebat incurcat ce s-a întâmplat. I-am spus că a luat-o razna rău, că s-a dat la mine și a vrut să mă fută. Și fiindcă io n-am vrut, și-a tras o labă... :D
IanX
labagiu premium
labagiu premium

Puncte de reputaţie: 10000

Mesajde labprof » Lun Feb 28, 2022 4:37 pm

tare povestea
labprof
labagiu premium
labagiu premium

Orientare sexuală: hetero
Puncte de reputaţie: 4113

Mesajde Laur1 » Dum Mar 20, 2022 11:41 pm

Salut, asta e o fantezie neimplinita,,,, deocamdata, Mi-ar placea sa fac sex cu un tip, si in timp ce ne jucan unul cu celalalt,,, sa simtim cum un alt tip ne priveste si pofteste in a se alatura.
Poate il vom invita in al introduce in perversul nostru joc sexual, joc ce se va lasa cu mult sex anal si cu multa ejaculare orala...Cel putin mie mi-ar placea ca sa simt gustul dulce-acrisor si in sacelasi timp caldura anala..
Dar pentru moment,,,, o fantezie la care ionca visez.
Laur1
labagiu vizitator
labagiu vizitator

Puncte de reputaţie: -5000

Mesajde robertospier » Mie Apr 10, 2024 8:46 pm

Te ajut eu cu mare placere !
robertospier
labagiu premium
labagiu premium

Puncte de reputaţie: 24

Mesajde l3bătryst35 » Dum Iul 14, 2024 11:46 am

Aveam 19 ani eram în Constanța un pic băut , noaptea și m-am dus spre hotel ( acum am 36 și sut din Oradea ) M-a scăpat kk și m-am dus la un wc u public nici nu era nimeni să-mi ia vreo 2 lei. Am închis ușa , eram deja în pantaloni scurți foarte scurți , m-am kkt am făcut pipi și mi-am dat jos tricoul subțire.După pipi mi se sculă pula și aveam chef de frecuș.Era întuneric și ca prin vis am crezut că se holbează de sus din celălalt wc u de vizavi cineva la mine dar n-am băgat de seamă. Era un tip înalt pe la 40 ani în maieu negru și pantaloni roșii ( chiloți mai degrabă ) Mi s-a părut că aud ceva metal lovindu-se M-am uitat în sus și el a ssărit pe mine cu o mnă mi-a luat toată p@la cu ouțe în mnă și în cealaltă avea o foarfecă neagră de tuns:
Să nu țipi ( futu-ți gura mă-tii că-ți tai pula ) Freac-o că-ți tai pula. M-a ținut acolo 20 minute pnă aspermat ,apoi puținul păr care l-am avut mi l-o tuns , mi-a tras un picior în coaie și în burtă și a fugit. Totuși să simt foarfeca lui așa aproape de pula mea m-a excitat. Când fac laba , mă plimb și eu cu o foarfecă pe pula mea
l3bătryst35
labagiu vizitator
labagiu vizitator

Nume real: Raul Ștefan
Puncte de reputaţie: -30514

Îmi place sa port dresuri

Mesajde Emilnae » Dum Mai 04, 2025 4:18 pm

Sunt un tip, curat, educat, corp atletic, îmi place să port dres. Fac oral cu prezervativ, anal n-am încercat. Găsesc pe cineva prin București cu loc, de preferat un domn mai în vârstă necăsătorit.
Emilnae
labagiu vizitator
labagiu vizitator

Nume real: Emil
Puncte de reputaţie: 2

Instalatorul

Mesajde Emilnae » Dum Mai 04, 2025 5:57 pm

Am locuit în Dristor,într-o garsoniera, chiar în blocul de lângă gura de metrou. Am supt câteva pule de-a lungul timpului în acea garsonieră dar nu pot niciodată să uita una dintre ele. Când eram liber stăteam pe site-uri de profil căutând tipi pentru sex. Puneam diverse poze cu mine în dres făcute în oglinda din hol. Într-o zi m-a abordat un domn la vreo 55 ani, și am început să vorbim. Azi așa, mâine așa, îi tot trimiteam poze cu mine și el îmi trimitea poze cu pula de la muncă. Era de meserie instalator.
După ceva timp, gândul de a-i suge pula, mă bantuia continuu. Mă vedeam în genunchi în fața lui ca o fetiță ascultătoare gata să fie posedata. Pe de altă parte, faptul că el era tot timpul în salopetă, plin de glet, murdar pe mâini, mă făcea să resping ideea.
Dacă el a tot insistat, până la urmă am hotărât să ne vedem în spatele MC -lui de la Dristor, dar fără să îi promit că facem ceva. El fiind de acord până la urmă, întâlnirea a avut loc.
Primul contact vizual cu el parcă m-a paralizat, am vrut să îi spun că nu vreau să urce la mine dar nu am put. Parcă mă domina din priviri. Era un bărbat nu prea înalt, puțină burtica, cu parul cărunt, într-o salopetă albastră cu mâini muncite și degete groase.
Mi-a zis să o iau înainte că el vine după mine, nu am put să zic nimic. Am intrat în bloc, am luat liftul și am intrat în garsoniera. I-am zis să își dea jos salopeta de pe el și să facă un duș. Între timp am rămas într-un tricou scurt, dres și chiloți tanga. M-am pus în pat să-l aștept. A ieșit de la duș ușor ud pe piele, avea pula rasă peste tot, nici un fir de par, pur și simplu bebeluș, asta mi-a plăcut.
Despre pula ce să vă zic, nu am văzut în viața mea o pula așa mare și groasă, coaie enorme și căzute, intru - un cuvânt o pula de bărbat în putere.
Mi-a făcut semn să mă ridic din pat, vroia să mă vadă cum îmi stă în dresuri, mi-a zis că îl excita băieții în dres.
M-a întors cu spatele la el și m-a apucat puternic cu mâna de dres și de chiloți în același timp ridicandu-i în sus. În secunda doi, am simțit cum chiloții și dresul mi-au intrat cu putere in cur, am început să gem din cauza excitarii, nu mai simțisem nicodata așa ceva. O brutalitate ieșită din comun. Cu mâna dreaptă aspră și groasă ma mângâia pe cur și cu stânga mă trăgea în sus de dres, pur și simplu mă suspendase și în același timp parcă eram o păpușă in mâinile lui. În viața mea nu mai simțisem așa ceva, forța lui mă domina clar dar era ceva plăcut. Îmi vorbea murdar, din tarfa și zdreanță nu mă scotea.
Până la urmă a dat drumul din stransoare dresului și chilotilor dar, chiloții mi-au rămas pe mai departe puternic intrati in cur și asta mă excita, era o durere suportabila și excitanta.
M-a apucat de cap și m-a apăsat în jos până am ajus în genunchi în fața lui, priveliștea era magică, pula lui încă nesculata se balanganea ușor stânga - dreapta. Din cauza socului cu chiloții nu știam ce să mai fac, pur și simplu mă uitam la pula lui mare și nu mai știam ce să fac. A văzut că eram ușor confuz și s-a mai domolit și el.
M-a mângâiat ușor pe față, mi-a ridicat capul cu degetele tinandu-ma de bărbie și și-a pus pula ușor pe fața mea. Pula îmi acoperise jumătate de fată, o pula foarte groasă și caldă, mirosea frumos de la gelul de duș. M-am lăsat ușor între picioarele lui și am început să îi sug coaiele. Coaie foarte mari, nu puteam să le cuprind pe amândouă cu gura. Din când în când mi le punea pe ochi, nu mai vedeam nimic, totul era foarte excitant, din tot ce făcea nimic nu-mi displacea, era un tip pervers.
De la coaie am început ușor sa mă plimb cu limba ușor de-a lungul pulii, care între timp se întărire. Era enormă, dura mult să ajung cu limba de la coaie până în vârful pulii. Am început să o pup frenetic, eram extaziat. Îmi mișcăm capul stânga, dreapta și o tot pupam. O umplusem de saliva, era uda fleașcă.
Momentul decisiv a venit până la urmă, m-a apucat de creștetul capului și l-am sintit ce vrea, I-am tras-o în jos cu degetul până a ajus în dreptul gurii, am prins-o cu buzele, moment în care el a împins-o ușor în gatul meu. O pula atât de groasă nu mai intrare niciodată în gura mea. Eram sufocat, saliva îmi curgea din gura pe tricou, el pompa ușor și sacadat tinandu-ma de creștetul capului. Pula era mare și groasă și mă lasă fără aer, din când în când o mai scotea și mă lovea cu ea peste față. Saliva îmi acoperise toată fața, nu mai vedeam nimic și el nu mă lasa deloc.
După vreo cinci minute de chin, eram epuizat. Când am simțit că și-a luat mâna din creștetul capului meu, capul mi-a sărit ca un arc din pula lui. M-am întins pe jos gâfâind, el a rămas în picioare deasupra mea făcând laba și gemând până la finalizare. Toată sperma a sărit pe mine, pe covor prin casă, pur și simplu dezastru. Eram întins pe jos, terminat, abia respiram după atâta muie. S-a aplecat, mi-a rupt cu putere dresul de pe mine, s-a așezat în fotoliu și a început să se șteargă cu el la pula. Avea pula plină de spermă și salivă, dresul probabil i-a fost l-a îndemână.
După vreo trei minute am reușit să mă adun depend jos, El a intrat iară să facă un duș. S-a îmbrăcat până la urmă și a plecat lasandu-ma cu gândul la muia pe care o traisem. La câteva zile am mai vorbit prin mesaje dar, niciodată de atunci nu s-a mai materializat ceva.....
Emilnae
labagiu vizitator
labagiu vizitator

Proful de chimie și cum am descoperit dresurile.

Mesajde Emilnae » Dum Mai 04, 2025 8:22 pm

Primăvara lui 1997,m-a găsit pe băncile liceului in clasa a xll-a încercând să trec clasa la chimie. Profesorul care îmi dădea bătăi de cap era cel de chimie. Un moșulet, la vremea aceea pentru mine, el având de fapt vreo 57-58 ani. Eu un tânăr slăbuț, fără păr pe corp, șaten, el un domn nu prea înalt, cu burta peste centură, cărunt, mereu bărbierit și îngrijit.
La lucrările pe care le dădusem luasem numai nota 4,ceea ce mă propulsa rapid spre corigenta și neintrarea in BAC. Un dezastru pentru mine.
Într-o zi mergând spre liceu pe stradă din întâmplare m-am întâlnit cu profu', am dat bună ziua și el m-a abortat cerandu-mi să discutăm două minute despre situația mea școlară. Mi-a explicat situația și singura lui soluție a fost să fac câteva ore de meditație gratuită cu el, bineînțeles la dumnea-lui acasă. Mi-a explicat pe unde sta, orașul fiind mic nu era o problema găsirea adresei.
La vreo doua săptămâni a trebuit să merg la dânsul. Am intrat sfios in sufragerie, m-am așezat la masa unde de regulă ținea meditațiile și ora a început. În prima ședință și următoarea nu am detectat nimic suspect dar, în cea de-a treia ședință ceva s-a întâmplat. Pe masa de scris era pus un pahar în care era foarte puțină apa pe care, cică, din greșeală el l-a vărsat pe pantalonii mei fiind nevoit să merg la baie să mă șterg cu un prosop la propunerea lui. Am intrat în baie și surpriza, pe sarmele pentru uscat rufele erau vreo doua trei perechi de dresuri puse la uscat, ce era suspect era faptul că erau puse de așa manieră încât să fie văzute,parcă îți săreau in ochi.
Am luat unul dintre ele în mână și din curiozitate l-am mirosit. Mi-a plăcut cum miroseau, ce era suspect era faptul că nu păreau spălate, erau noi, scoase din ambalaj și puse acolo intenționat. Știam că proful nu era căsătorit, deci ce să fie oare.
Până la finalul orei de meditație nu m-am mai putut gândi la nimic, dresurile îmi luaseră mințile.
La școală am mai întrebat din curiozitate diferiți colegi, colege, așa în glumă daca profu'trăiește Cu cineva Sau poate știau ei ceva dar, nimeni nu știa nimic.
Am mers la următoarea ședință de meditație și de la început am cerut la baie să văd dacă situația persistă. Două dintre ele erau la locul lor agățate pe sârme și unul aruncat motololit jos într-un lighean. L-am ridicat, l-am descafut și surpriză, era plin de spermă uscată în partea de sus. Deci era clar, profului îi plăceau dresurile.
Am continuat meditația și la final am plecat cu un singur gând în minte, data viitoare trebuie să fac ceva în legătură cu asta.
Toată noaptea de dinaintea următoarei ședințe de meditație m-am gândit ce să fac. Dresurile mă excitau și aș fi vrut să le îmbrac. Să stau așa prin casă pe la el, aș fi vrut să mă mângâie pe fese, pe picioare. Aș fi vrut să îl mângâi și eu pe pula prin pantaloni dar nu știam dacă o să îmi placă. Nu văzusem o altă pula în afară de a mea. Nu știam dacă o să îmi placă pula. Eram confuz.
Până la urmă ziua respectiva a venit. Era o zi senină, călduroasă de primăvară, în cameră ușa care dădea în balcon era deschisa și curentul ridica ușor perdeaua de la podea. Planul îl aveam în minte. Trebuia să îmbrac dresul la baie și să ies așa în sufragerie, trebuia să fac asta.
Între noi încă se păstra relația de profesor-elev și asta mă stresa puțin, cum va reacționa oare???
Mi-am luat inima în dinți și am cerut la baie, dresurile erau la locul lor, mi-am dat pantalonii, chiloții jos și am rămas în tricou. Mi-am luat dresul pe mine, un dres negru subțire transparent, mi se vedea pula prin el. Prima senzație a fost bestială, m-am excitat instant și am avut erecție. Un bob de spermă a străpuns materialul dresului, eram extaziat, simțeam nevoia să fiu mângâiat. Mă simțeam ca o fetiță.
Luat de val, trecuseră câteva minute, nu am realizat și am auzit un ciocnit ușor in usa. Am răspuns cu voce pierdută, îmi era teamă de reacția lui. El m-a întrebat dacă mă simt bine, I-am răspuns că sunt bine și am deschis ușa. A făcut ochii mari când m-a văzut. Eram așezat pe cadă cu picioarele desfăcute in timp ce mă mângâiam între coapse.
Stupefiat a rămas in cadrul ușii fără reacție. Eram atât de axcitat încât nu mai știam de mine și am început să mă mângâi pe pula, pe coaie, între timp el s-a apropiat de mine mi-a luat mâna și mi-a pus palma pe pula lui. Pula era tanc, o simțeam cum zvacneste in palmă. Am continuat să îl masez, i-am desfăcut ușor catarama, fermoarul și am lăsat pantaloni să cadă, I-am tras ușor chiloții în vine și a rămas la vedere o pula sculata, medie, fără prea mult păr. Mi-a plăcut ce văzusem, pula era o premieră pentru mine.
I-am spus că nu am mai văzut o altă pula în viața mea, mi-a răspuns că nu e o problema, o să mă învețe el totul despre pula.
Așa că până la urma meditațiile de chime s-au stopat. Am început să învăț să masturbez, s-o sug, să mă târăsc in genunchi prin cameră îmbrăcat în dresuri.....si tot felul de jocuri erotice.
Până la urmă m-a ajutat și la BAC, urmând alți doi, trei ani de întâlniri până am plecat la facultate.
Emilnae
labagiu vizitator
labagiu vizitator

Re: Instalatorul

Mesajde Loading » Mar Mai 06, 2025 4:14 am

Nu prea inteleg eu fetishul asta cu dresurile, dar pana la urma fiecare are pasarica lui. Mie imi place sa inghit tot si sa sorb fiecare strop de pe canal.
Loading
labagiu vizitator
labagiu vizitator

Puncte de reputaţie: 11

Paznicul de la Mega

Mesajde Emilnae » Mar Mai 06, 2025 8:53 am

O perioada de timp am lucrat în Militari la un depozit de papetărie aproape de un mare hipermarket. Îmi lua o grămadă de timp pana să ajung în Dristor unde locuiam. Locuind singur, eram nevoit seara să merg la un Mega de lângă să-mi fac diverse cumpărături, practic eram client fidel. In timp am început să salut oamenii de la pază, dacă tot ne vedeam aproape zilnic. Era unul pe tură și se schimbau mai tot timpul, probabil salariul era mizer, cum este in Romania in ziua de azi.
La locul de muncă, unde cică făceam treabă, era un frig de mureai. O hala mare, încălzită prost. Iarna eram nevoit să port dres sau colanți pe sub blugi, altfel dracu m-ar fi luat. Dar, asta nu mă deranja prea tare, oricum mie îmi place sa port dresuri. Uneori combinam dresul și cu chiloți tanga, îmi plăcea să simt cum se freacă ața în cur toată ziua.
Cum am spus, mai tot timpul, mergeam la Mega după ce aveam nevoie și uneori mă opream in fața magazinului sa fumez o țigară. Magazinul era plasat între blocuri și zona nu era intens circulata, seara când ajungeam eu. Chiar uneori, nu erau deloc clienți, fiind și frig afară, cel de la pază era la țigară.
De regulă ăștia de la pază erau trecuți de 45 ani, în mare parte din provincie, cum am și reușit sa aflu pana la urma.
Într-o seară de noiembrie pe la ora 21,ajung pe la Mega. Intarziasem mult la muncă și pe drum. Înăuntru nu erau doi clienți. Iau ce îmi trebuie și un pachet de țigări și mă opresc lângă magazin să fumez o țigară. La colțul magazinului era un stativ pentru biciclete făcut din țevi pe care m-am așezat. Lumina bătea ușor din magazin, având ferestre luminate și eu stăteam, așa picior peste picior,fără să realizez că purtam adidași și mi se vedeau gleznele și bineînțeles și dresul, dar pe afară nu se vedea nimeni fiind seară și întuneric. Nu vedeam eu de fapt, că la câțiva pași de mine era paznicul de la Mega și se holba la gleznele mele, eu nu l-am văzut și nici nu a zis nimic,aveam să aflu asta mai târziu. În fine mi-am terminat țigara și am plecat.
Trecând timpul prin Decembrie, aproape de sărbători, mă opresc iar la Mega, iau ce iau și ies afară îmi aprind o țigară și mă așez pe stativul de bicicletele. In timp ce fumam paznicul apare și el. Eu îl văzusem că în ultimul timp se tot uita la mine când intram în magazin și ieșea afară odată cu mine, dar eu nu prea mai stătusem să fumez. De data asta, s-a apropiat și mi-a cerut un foc. Era un nene la vreo 58-60 ani, scund, slăbuț, fără barbă și curat. A intrat în vorbă cu mine și am tot pierdut cu el la vorbă vreo 15 minute. Mi-a spus că era din Giurgiu, făcea naveta cu microbuzul la munca, căsătorit și cu copii. Nu a dat nimic de bănuit și nici eu nu m-am prins de intențiile lui.
La o zi sau două, seara târziu eram prin magazin nu știu ce căutăm dar nu găseam, el era la raftul unde se țin dresurile de damă și se tot uita la ele. M-a văzut ca mă uit la el și a început să zâmbească.
Am ieșit afară și mi-am aprins o țigară, a venit și el. Avea mâna băgată in buzunarul de la pantaloni, se vedea ca o avea sculată. În glumă i-am zis ca i s-a sculat pula. A confirmat zicând că dresurile îl fac să o ia razna.
I-am zis ca am aceeași problema și mi-a confirmat că știe, că m-a văzut în seara aceea că purtam dres. În fine se prinsese că vreau să îl sug, rămânea să stabilim când.
Mi-a zis că termină tura dimineața la 6. I-am lăsat adresa unde locuiam, la un bloc distanță, scara și apartamentul, ușa deschisă și sa intre direct fără să mai ciocane, poate dorm.
În fine seara am rămas cu tanga și dresul pe mine, am adormit așa. La un moment dat am simțit o mână cum îmi intra între buci și mă mângâie cu putere, dresul mi s-a rupt la cur și o limbă umedă îmi trăgea limbi pe fese. Luat din somn, nu știam prea bine ce e cu mine și până să mă dezmeticesc o pula sculată vanoasa ma lovea peste obraji. Am realizat cine era și l-am lăsat să mă pătrundă in gură. Pompa ușor în timp ce mă mângâi pe par. Eram întins pe burtă, cu dresul rupt la cur și pula în gură. Ce mi-aș fi dorit mai mult. Era foarte calm în timp ce mă muia, simțeam fiecare vinisoara de pe pula, așa de încet mă patrundea. Pentru vârsta lui, pula era foarte tare. După ce am supt-o bine, s-a ridicat și și-a pus pula pe tălpile mele simuland futaiul până la ejaculare. Am simț sperma caldă cum sare pe cur, eram extaziat. A ieșit așa în pula goală pe balcon și a fumat o țigară în timp ce eu îl priveam mângâindu-ma pe fese......o așa dimineața să tot ai.
Emilnae
labagiu vizitator
labagiu vizitator

Vizionare cameră cu chirie.

Mesajde Emilnae » Mar Mai 06, 2025 11:14 am

În lipsă de pula, într-o perioada am intrat pe net să caut diverse camere date în chirie de proprietari, în speciali domni singuri ce vor să mai scutească din cheltuielile apartamentului. Majoritatea la care sunam căutau doamne sau domnișoare, nu agreau ideea de a locui cu ei un băiat. Cu timpul am început să le spun că vin să fac vizionarea dar nu închiriez pentru mine, ci pentru o colegă de facultate care lucrează foarte mult și este foarte ocupată. La auzul unor asemenea condiții mulți au fost dispuși să accepte vizionarea.
La fiecare vizionare purtam dres și pe asupra ciorapi lycra albi cu dantelă la gleznă (varianta porno), cred că știți despre ce vorbesc.
În funcție de proprietar și de cum eram primit, mă descălțam sau nu. Dacă tipul era vreun ciufut nu riscam să îmi las picioarele la vedere și să provoc scandal, înțelegeți ce zic.
Oamenii reacționau in diverse moduri, unii îmi spuneau politicos că nu mai sunt interesați, alții rămâneau uimiți, alții mă făceau bulangiu....diverse situații.
Dar, una dintre situații mi-a rămas vie și acum în minte.
Ajuns la Lujerului m-am întâlnit cu un domn, vreo 44 ani, constituție solidă dar nu cu mușchi, genul vecin de scară cu chelie și puțin crăcănat, nu prea înalt. Era genul care poartă pantaloni scurți și sandale cu ciorapi. Cred că înțelegeti despre ce vorbesc.
Am traversat bulevardul și am intrat pe o alee, după vreo 50 de metrii am intrat într-o scară de bloc am urcat la etajul unu într-o garsoniera. Surprins de situație, știind că trebuie să fie apartament de cel puțin două camere, m-am cam prins de situație și am lăsat jocul să curgă, știind sigur că mă aleg cu o muie de la domnul.
Am intrat refuzând să mă descaltz, nici domnul nu a insistat. M-am așezat pe un scaun și el a început să îmi pună diverse întrebări despre persoana care ar urma să locuiască cu dânsul. Am inventat tot felul de răspunsuri, și îl sintzeam că se prinde ușor, ușor de situație. A adus di frigider două beri, încercând să destinda atmosfera, ieșind amândoi în balcon să fumăm.
Din greșeală, cică, mi-am scăpat doza de bere pe pantaloni lui, dar chiar în poală, avea ditamai pata pe pantaloni în dreptul pulii. M-am precipitat repede uitându-mă in jur după o cârpă ceva, și am luat la repezeala un prosop aruncat pe o măsuță, începând sa îl șterg pe pantaloni dar chiar în dreptul pulii. El stânjenit de situația creată nu îndrăznea sa ma privească dar nici nu a făcut vreu gest de respingere. După ce l-am șters l-am rugat să se schimbe în ceva mai lejer, exact așa m-am exprimat ceea ce el a și făcut rămânând în boxeri chiar și în balcon. Boxerii erau puțin largutzi și vedeam pula cum pulsează, era sculată.
Am intrat înapoi în camera și m-am dus la toaletă. Fiind garsoniera, toaleta era pe hol la doi pași. Am lăsat ușa deschisa să se poată vedea înăuntru. Mi-am dat blugii jos, în ideea că vine peste mine la baie și am rămas într-un tricou scurt, dres negru lucius peste care aveam chilot tanga alb și ciorapei cu dantelă la gleznă albi. Dresul îmi stătea perfect pe cur, fesele luceau materialul fiind lucius. Am scos-o să mă pis și în timpul ăsta l-am văzut cum mă privirea din cadrul ușii. După pishare, m-a luat de buci și a început să mă mângâie. Eram excitat fleașcă, sperma mi se intinsese pe dres și pe chiloți. Îi simțeam și pula lui plină de spermă cum se freca între piele și dres,asta după ce cu degetele îmi făcuse o mică gaura la cur ca să-și bage pula prin dres.
Ma ținea de umeri și îmi arcuia spatele să mă dau cu curul cât mai înapoi. Pula o simțeam între fese ca pe o bară groasă de metal cald. Mi-a legat mâinile la spate cu un prosop și și-a continuat frecarea între dres și fese, în timp ce cu o mână mi-a prins părul la spate tragndu-ma ușor. Eram extaziat, mă simțeam ca o tarfa murdară și excitata. Mă mișcam lasciv in ritmul lui, asta îi producea și mai mare placere, îl simțeam după cum îi vibra pula între fesele mele. La I'm moment dat a început să gâfaie ca un porc și am simțit cum sperma caldă îmi inundă fesele și dresul și cum mâna dreaptă mă strânge puternic de shold. Mi-a slăbit capul dând drumul părului și ma mângâia pe spate dând ultimele zvacniri din cur după ejaculare. Ne-am liniștit amândoi și apoi am ieșit așa spermat în balcon la o țigară să mă poată admira. Stăteam cu spatele el in geamul balconului fumând și el in sufragerie se uita cu sperma mi se prelinge pe dres....
Emilnae
labagiu vizitator
labagiu vizitator

Fostul coleg de muncă.

Mesajde Emilnae » Mie Mai 07, 2025 12:58 pm

Într-o zi liberă eram pe la Obor căutând ce va de îmbrăcat. Într-un magazin mă întâlnesc cu Rareș, fost coleg de muncă. Pe vremea când lucram împreună el era primul an de facultate și avea vreo 19 ani. Trecuseră vreo doi de atunci, deci acum avea vreo 21 ani, oricum mult mai mic ca mine. Rareș un tip slăbuț, sar un pic mai înalt ca mine cu picioare subțiri. Îmi plăcea de el și când lucram împreună dar nu îi făcusem vreodată vreun apropo. Se mutase din București, făcea facultatea la distanță și venea numai pentru examene uneori în București. M-a invitat la o cafea și am acceptat.
În timpul discuție era îngrijorat cu mersul microbuzelor, n-ar fi vrut să rămână prin București peste noapte. Nu avea unde să innopteze. I-am lăsat numărul meu de telefon în caz că nu mai prinde microbuz. Ar fi urmat să doarmă la mine.
Seara pe la 9 primesc un telefon, era Rareș în club cu un amic petreceau și s-au gândit să mă invite și pe mine. Am rămas surprins, știind că trebuia să plece. În fine, am luat un taxi și am ajuns la ei. Mi-a făcut cunoștință cu Ady, amicul lui și am început petrecerea. După vreo 3 ore ei erau amețiți. M-au întrebat dacă pot rămâne la mine peste noapte. Am acceptat și am venit spre mine. Nu aveam în minte nimic cu privire la ei. Erau și foarte mici și ar fi fost periculos. Ady avea doar 17 ani.
În taxi ne-am mai trezit din amețeală. În zonă la mine, ne-am oprit la un burger și apoi am urcat la mine. Am mai stat la o cola, puțină vorba și apoi le-am pus că mă duc să fac un duș. Dimineață trebuia să ajung la munca. Eu am mers la baie și eu s-au dus în balcon să fumeze. Peste zi eu uitasem sa îmi strâng rufele de pe uscătorul di balcon și ei au văzut dresurile, chiloții tanga și alte chestii de damă pe care le aveam acolo.
Cred că s-au prins de ce interese am eu și când m-am întors de la duș Rareș, hoțul, m-a întrebat dacă locuiesc sau e vreo femeie care vine pe la mine. Nici prin cap nu îmi trecuse de rufele din belcon. Ei au zâmbit complice unul la altul și discuția a continuat în altă direcție.
M-au rugat să le fac câte o cafea. M-am dus în bucătărie și i-am lăsat în salon la TV. Când m-am întors cu cafeaua amândoi erau în picioare în dreptul canapelei cu pantalonii in vine și pe pulele sculate le atârna băgată câte o pereche din dresurile mele din balcon.
Atunci am realizat ce uitasem. M-au rugat amândoi că ar vrea să mă vadă îmbrăcat în dres cu tanga pe mine și ei să se masturbeze. Le-am făcut pe plac, mi-am luat dresul pe mine și m-am pus capră pe covor. Unul într-un fotoliu și altul în celalalt se masturbau și gemeau. N-am mai suportat să îi văd cum se chinuie și am început în genunchi să mă târăsc când la unul când la celălalt. Îi sugeam temeinic, pulele lor erau tinere și vanoase. Erau excitati, îmi puneau coaiele pe ochi, pe frunte, îmi trăgeau palme peste cur și flegme peste fese. S-au ridicat până la urmă în picioare m-au trântit cu piciorul pe covor și s-au labarit de sus pe dres,pe covor sperma sarea prin toată camera.
S-au liniștit, și-au băut cafeaua și apoi somn. Diminata au plecat cu promisiuni de revenire.....
Emilnae
labagiu vizitator
labagiu vizitator

La ghenă

Mesajde Emilnae » Joi Mai 08, 2025 3:13 pm

În blocul în care am locuit o perioada de timp, ghenă de gunoi era pe scară, așa cum este la majoritatea locurilor din București. Stând singur într-o garsoniera îmi permiteam să stau prin casă cum vroiam. De obicei purtam, dres și pantaloni de damă scurți mulați sau dres și colanți.....oricum diferite combinații dar majoritatea cu dres. Așa că uneori ieșeam la cumpărături cu dresul pe sub blugi, sau duceam gunoiul la ghenă in colanți, noaptea bineînțeles,înțelegeți voi.
Într-o seară grăbit ies pe scară să arunc punga cu gunoi, urc treptele să ajung la ghenă, arunc gunoiul și la coborâre urca pe scări din sens opus vecinul de deasupra. Își arunca ochii asupra picioarelor mele și surpriza eram în papuci și mi se vedea superbul dres negru cu model dantelat. M-a salutat, cu toate că până atunci nu o făcuse niciodată,eu stând cu chirie poate nu prezentam interes.
Vecinul de deasupra este un domn la vreo 50 ani, cărunt cu ochelari gen funduri de sticlă de cola, fără păr pe corp, constituie atletica pentru că este iubitor de bicicletă. Căsătorit cu copii măricei, la liceu cred.
Oricum, ideea este că m-a prins în ofsaid, i-am văzut și reacția de pe față, fiind foarte mirat.
La ceva timp, într-un weekend stăteam liniștit la TV și prin minte mi-a venit ideea de a duce gunoiul. Zis și facut, deschid ușa și urc spre ghenă și surpriză pe palier, vecinul, își repara bicicleta. M-a văzut m-a salutat și m-a privit insistent ducând discret mana la ghizda.
Gestul nu mi-a dat de gândit momentan. M-am recunoscut în apartament și în timp ce mă uitam la TV aud un ciocnit ușor in usa. Deschid, dar surpriza nu era nimeni, în schimb de mânerul ușii atârna frumos o pereche de dresuri legată cu fundă. Am ieșit pe palier și vecinul îmi făcea cu mâna. I-am răspuns cu un pupic, m-am întors cu spatele lasandu-mi ușor pantalonii in vine și lăsând la vedere bucile mele în dres. Cu coada ochiului l-am văzut cum își scoate pula din pantaloni și cu degetul mare începe să o agite, miscand-o de jos în sus rapid. Intrand în jocul lui m_am sprijinit de perete ducând curul înapoi și făcând mișcări lascive din șolduri.
Am intrat înapoi în apartament și am așteptat sperând să apară la ușă dar, surpriză în ziua aceea nu a venit.
La câteva zile distanță, noaptea fiind ies să duc gunoiul. Fiind în colanți m-am gândit să nu îmi mai iau pantalonii pe mine, cine era noaptea pe scară?
Urc treptele relaxat, deschid ușa la ghenă, arunc gunoiul și când dau să mă întorc ușa vecinului biciclist se crapă ușor și văd ușor prin crăpătura văd cum își agita cu degetul de la bază, pula sculată.
Fără sa stau pe gânduri ma apropii de ușa, scoate mâna mă apucă de colanți și mă trage înăuntru. Mă întoarce cu spatele la zid și simt cum o palmă puternică ma plezneste peste fese. Simt cum colanții îmi iau foc, parcă se lipesc de fesele mele. Mă trec toate căldurile, simt imediat pula vanoasa cum se izbește de fesele mele și mână lui stânga mă freca delicat pe colanți in dreptul pulii. Încep să gem, să mă frec cu curul înapoi de pula lui, îmi bagă ușor un deget în gură și încep să il sug, pula continuând să îmi maseze fesele.
Continuă să mă excite așa până îmi dau drumul în colanți, n-am mai rezistat. M-am întors cu fața la el m-am lăsat în genunchi și am început să îi sug pula. Sugeam cu poftă, pula, coaiele. O scoteam și mi-o frecam frenetic pe față, pur și simplu vroiam să o mănânc. Am început să îi fac dopuri (pentru cunoscători) in tandem cu pupături pe burtică și coapse. Era extaziat. A luat un dres pe care îl avea la îndemână, mi l-a pus pe cap, pe față și și-a dat drumul pe fața mea. Sperma caldă mi-a inundat fața prin dres, așa ceva nu mai traisem.
La final m-am întins pe hol și i-am cerut o țigară. Am mers amândoi în balcon și am fumat, eu rămânând cu dresul pe cap, plin de spermă, rupt în dreptul ochilor și al gurii la cerea lui.
Emilnae
labagiu vizitator
labagiu vizitator

Răspuns rapid

Această întrebare este o metodă de a preveni trimiterile automate de către boţii de spam.

Ascunde Răspuns rapid
Următorul

Înapoi la Gay Zone