BENEFICIILE CONTULUI PREMIUM

Daţi-ne like pe pagina oficială de FaceBook

De vînzare: PostereCD-uriCasete audioMachete auto

Parteneri: Link-ul tău aiciLink-ul tău aiciLink-ul tău aiciLink-ul tău aici

Prima experienta gay sexuala / anala

Doar aici gay, lesby, shemale
Imagine Gloryhole Imagine Shemale

Moderatori: deniswinch, rmst, has07, Mike_XXX

Reguli forum
Citiţi regulamentul înainte de a scrie pe forum
Folosiţi Imagine căutarea înainte de a deschide un subiect nou
Puteţi contacta administratorul la adresa [email protected]

Re: Prima experienta gay sexuala / anala

Mesajde andmrn15 » Mar Oct 22, 2024 8:31 am

Ce povesti misto, imi doresc si eu sa experimentez astfel de lucruri ca si pasiv mai ales. Sunt din Bucuresti, 27 ani, 1.80/100 :x :oops:
andmrn15
labagiu vizitator
labagiu vizitator

Nume real: Andrei
Orientare sexuală: bisexual
Puncte de reputaţie: 2

Reclame

Mesajde Sugdaulasupt » Lun Noi 25, 2024 9:13 am

Te ajut eu dacă vrei
Sugdaulasupt

Mesajde Pakos » Mie Noi 27, 2024 9:59 am

Excitante story-uri
Pakos
labagiu vizitator
labagiu vizitator

Puncte de reputaţie: 1

Mesajde Alex13br » Joi Mar 06, 2025 9:56 pm

Alte povești ?
Alex13br
labagiu vizitator
labagiu vizitator

Puncte de reputaţie: 0

Mesajde Mike_XXX » Vin Mar 07, 2025 6:51 am

Alex13br scrie:Alte povești ?

A ta care este?!?
Mike_XXX
★moderator global★
★moderator global★

Nume real: Mihai

Mesajde polaris » Lun Apr 07, 2025 10:24 am

Aveam vreo 19 ani si eram la un film, nu mai stiu filmul, o aiureala probabil, cu sala mai mult goala. Sau chiar goala de tot. Langa mine s-a pus un tip, cred ca avea vreo 45+. Nu am dat importanta, desi m-am gandit pe moment de ce nu a ales alt loc. Dupa cam o treime din film, a inceput sa ma mangaie pe picior. Nu stiu de ce nu am plecat, desi recunosc ca mangaierea imi placea. A prins curaj si mana s-a dus incet peste blugi mei, iar atunci, nu stiu de ce, mi-am desfacut coapsele. Lent a inceput sa ma mangaie peste pula acum intarita. Se misca lent, ademenitor, asa cum nimeni nu o facuse vreodata pana atunci. Strangea usor, dar ferm, in ritmul miscarii mele din solduri. Imi soptea ca sunt frumos si ca ii place trupul meu. Eram in extaz. Apoi mi-a soptit sa imi desfac fermoarul Am pus canadiana in poala si am facut-o. Ii simteam acum degetele experiementate peste chilotii mei, mangaindu-mi pula acum oferita lui. Ma aducea in pragul ejacularii si apoi se oprea. Mi-a dat chilotii la o parte si acum imi controla pula goala, cu atingeri de vis. Imi soptea ca ii plaace pula mea, ca ii place ca sunt tare, excitat. Si ca sunt iubita lui. Ma simteam femeie, iubita, complet a lui. Nu m-a facut sa termin atunci..
Am facut schimb de numere de telefon.
Am vorbit la telefon apoi. Ma conducea cum sa ma frec, cum sa ma opresc. Cum sa vorbesc ca o fata.
Intr-un tarziu ne-am vazut la el acasa. M-a invatat sa ma dezbrac, sa il dezbrac, sa il mangai si sa ii sarut pula ferma. Am progresat lent, sarutari, lins si apoi muie. Cu pula lui ferma in gura mea, mangaiat pe par, savurand placerea, in timp ce imi spunea ca sunt fetita lui.... M-am dat si cu ruj, sa ii las urme pe trup, pe pula.
polaris
labagiu vizitator
labagiu vizitator

Orientare sexuală: hetero
Puncte de reputaţie: -995392

Mesajde JohnCelMic » Dum Apr 27, 2025 7:34 pm

Hai ca imi impartasesc si eu povestea. In 2021 inca virgin si neinteresat de sex cu fete, visam de luni bune cum ar fi sa o fac cu un barbat sa o iau in cur si in gura, sa o sug si sa fiu futut si umplut de sperma. Mi-am gasit norocul suprinzator pe Grindr, dupa vreo cateva luni de vorbe goale si promisiuni false. Am intrat in vorba cu un tip casatorit, discret si la vreo 40 de ani. Am facut un schimb de poze nud si dupa ce am vorbit cateva ore ce ne dorim amandoi, parca s-a aprins o scanteie. Am ales sa ne vedem. Urmand sfatul lui, mi-am luat un irigator anal. Urma sa vina weekendul, neavand loc amandoi am ales sa ne vedem intr-o padure mica, tremuram de emotie pe drum. El mi-a scris ca a ajuns la locul ales, ma apropiam si eu si l-am vazut de la departare, pula mi s-a facut tun si pulsa fara oprire. Tremuram si ma balbaiam, el era mai calm dar si el avea emotii. Am intrat in padure unde era mai des sa nu ne vada nimeni. M-a luat in brate pe la spate, si incet isi strecura mana spre pula mea, cand mi-a luat-o in mana si o mangaia usor, usor simteam cum ma calmam si nu mai tremuram deloc. S-a pus in genunchi, mi-a belit pula si mi-a luat-o in gura, de nedescris deoarece nu mi-a mai supt-o nimeni pana acum. L-am rugat sa ma lase sa o sug si eu, vedeam cum era sculata prin pantaloni, m-am pus in genunchi si i-am scos-o din pantaloni, o pula frumoasa de 18 cm. Am belit-o, era mai frumoasa, am luat doar varful si am continuat incet pana o aveam pe toata in gura. Dupa cateva minute de supt, mi-a zis ca vrea sa mi-o bage in cur, nu mai avea rabdare. M-am pus capra, m-a dat cu lubrifiant pe gaurica si mi-a bagat incet un deget, eram foarte, foarte stramt zice el. Se da cu lubrifiant si pe puia, si incearca sa o bage incet, simt putina durere cum nu vrea sa intre in gaurica, dar dupa ce despart mai tare bucile, o durere urmata de extaz si placere, o simt in mine, mare si calda. Ii zic sa stea putin, si dupa incepe sa ma futa, eram curva lui, si imi placea la nebunie. Dupa 4-5 minute simtea cum se termina, i-am cerut sa se termine in mine, zis si facut dupa inca un minut, s-a oprit si gemea incet, simteam in mine cum ma umple de sperma. Mi-a scos-o lent, inca curgea sperma din ea. M-a intrebat daca vrea sa il fut si eu, am acceptat fara ezitare, Mi-a supt-o din nou, sa mi se scoale, l-am pus capra si l-am dat cu lubrifiant, el era mai larg in cur ca mine asa ca a intrat usor, mi-am gasit un ritm bun, de nedescris ce bine se simtea pula in curul lui. Am rezistat tot asa vreo 5 minute si l-am intrebat daca ma pot termina in el, mi-a zis ca da. Cand ma apropiam de ejaculare m-a prins de picioare sa fiu cat de adanc in el, mi-am dat drumul pana l-am umplut si eu. Ne-am salvat numerele de telefon dupa si 5 ani mai tarziu, inca ne futem tot cu aceeasi pasiune ca in prima zi. :D
JohnCelMic
labagiu vizitator
labagiu vizitator

Orientare sexuală: homo
Puncte de reputaţie: 4074

Răspuns rapid

Această întrebare este o metodă de a preveni trimiterile automate de către boţii de spam.

Ascunde Răspuns rapid
Anterior

Înapoi la Gay Zone