Hai ca imi impartasesc si eu povestea. In 2021 inca virgin si neinteresat de sex cu fete, visam de luni bune cum ar fi sa o fac cu un barbat sa o iau in cur si in gura, sa o sug si sa fiu futut si umplut de sperma. Mi-am gasit norocul suprinzator pe Grindr, dupa vreo cateva luni de vorbe goale si promisiuni false. Am intrat in vorba cu un tip casatorit, discret si la vreo 40 de ani. Am facut un schimb de poze nud si dupa ce am vorbit cateva ore ce ne dorim amandoi, parca s-a aprins o scanteie. Am ales sa ne vedem. Urmand sfatul lui, mi-am luat un irigator anal. Urma sa vina weekendul, neavand loc amandoi am ales sa ne vedem intr-o padure mica, tremuram de emotie pe drum. El mi-a scris ca a ajuns la locul ales, ma apropiam si eu si l-am vazut de la departare, pula mi s-a facut tun si pulsa fara oprire. Tremuram si ma balbaiam, el era mai calm dar si el avea emotii. Am intrat in padure unde era mai des sa nu ne vada nimeni. M-a luat in brate pe la spate, si incet isi strecura mana spre pula mea, cand mi-a luat-o in mana si o mangaia usor, usor simteam cum ma calmam si nu mai tremuram deloc. S-a pus in genunchi, mi-a belit pula si mi-a luat-o in gura, de nedescris deoarece nu mi-a mai supt-o nimeni pana acum. L-am rugat sa ma lase sa o sug si eu, vedeam cum era sculata prin pantaloni, m-am pus in genunchi si i-am scos-o din pantaloni, o pula frumoasa de 18 cm. Am belit-o, era mai frumoasa, am luat doar varful si am continuat incet pana o aveam pe toata in gura. Dupa cateva minute de supt, mi-a zis ca vrea sa mi-o bage in cur, nu mai avea rabdare. M-am pus capra, m-a dat cu lubrifiant pe gaurica si mi-a bagat incet un deget, eram foarte, foarte stramt zice el. Se da cu lubrifiant si pe puia, si incearca sa o bage incet, simt putina durere cum nu vrea sa intre in gaurica, dar dupa ce despart mai tare bucile, o durere urmata de extaz si placere, o simt in mine, mare si calda. Ii zic sa stea putin, si dupa incepe sa ma futa, eram curva lui, si imi placea la nebunie. Dupa 4-5 minute simtea cum se termina, i-am cerut sa se termine in mine, zis si facut dupa inca un minut, s-a oprit si gemea incet, simteam in mine cum ma umple de sperma. Mi-a scos-o lent, inca curgea sperma din ea. M-a intrebat daca vrea sa il fut si eu, am acceptat fara ezitare, Mi-a supt-o din nou, sa mi se scoale, l-am pus capra si l-am dat cu lubrifiant, el era mai larg in cur ca mine asa ca a intrat usor, mi-am gasit un ritm bun, de nedescris ce bine se simtea pula in curul lui. Am rezistat tot asa vreo 5 minute si l-am intrebat daca ma pot termina in el, mi-a zis ca da. Cand ma apropiam de ejaculare m-a prins de picioare sa fiu cat de adanc in el, mi-am dat drumul pana l-am umplut si eu. Ne-am salvat numerele de telefon dupa si 5 ani mai tarziu, inca ne futem tot cu aceeasi pasiune ca in prima zi.