Moderatori: deniswinch, rmst, has07, Mike_XXX
Marsram » Dum Oct 09, 2022 9:43 am scrie:Eu aș fute-o direct în curul ăla și apoi să i-o dau la muie, să-i dau să-mi sugă pula din când în când. Să-și guste găozul de multe ori de pe pulă.Și să o țin de cap și de păr și să îmi fac laba cu gura ei salivând abundent pe pula mea, și apoi când ejaculez să îi dau două jeturi în gât și restul pe față. Eu o consider destul de atrăgătoare încât să îi iau fața în pulă la greu. Dar după cur, bineînțeles. Curul văd că și-l afișează și ea, ca să ne facem laba la el și să ne imaginăm cum îi futem găozul.
Marsram » Dum Oct 09, 2022 1:32 pm scrie:Merge și pe degetele la picioare chiar dacă eu nu i le-am observat în poze. Merge toată glazurată cu spermă.
Am găsit mai devreme un clip cu o tipă care seamănă cu ea, dar nu cred că e ea, deși și tipul căruia îi suge pula tipa aia seamănă nițel cu tipul (soțul ei) cu care e Mădălina. Și amândoi la o sală de sport. Poate ne lămurește Zico12, că el e mai cunoscător.
https://gofile.io/d/qQKr5N
faustinul » Dum Oct 09, 2022 6:16 pm scrie:s-o futa cainii la pretul ala
faustinul » Sâm Dec 24, 2022 2:35 pm scrie:ar trebui sa fie interzis sa iesi cu bucile alea in lume, noi ce vina avem ca pizdele noastre nu au si ele asa buci?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: asdfghjk, DotNetDotCom.org [Bot] şi 65 vizitatori