La mine sotia merge de 7 ani in alte locuri, asa cum ne-am inteles. Insa nu am participat si nici nu cred ca ar accepta. Si oricum nu se intimpla acasa
Filmari nu, dar stiam cind mergea, cam de fiecare data. O perioada mergea dimineata inainte de servici, pleca la 6 jumate dupa ce isi facea baie. La birou incepea la 9... ori isi lua ziua de vineri libera si iesea ""in oras"' imi si spunea ca iese la 12, de ex. Stiam.
Anul asta in vara a venit fara chiloti, doar cu dres, am vazut cind m-a ruga sa ii desfac fermoarul de la rochie si avea numai dres dar fara chiloti. Ceea ce la ea nu se intimpla mai ales ca venea de la servici, dar cert mai oprise undeva.
Au mai fost si altele. Daca mai spune ceva e sub forma de gluma
Misto sau nu, aia e greu de spus, e o relatie comoda si cert mai putin ipocrita decit in alte cupluri. Cind mergeam sa fut cu ani in urma, am avut o serie de tipe maritate, sarite toate de 40 si care aveau probleme acasa. Asadar disponibile pentru acuplare... Ori sot ejaculator in 2 minute, ori absent din tara, ori absent din relatie, ori relatie la cutite si deci fara motiv de imperechere. Iar unora le e efectiv rusine sa se duca la salonul de masaj si unde le mai si baga cite un cocosh. Le e rusine sa intre in asa ceva si sa fie vazute. La noi, macar stim excat cum stam. Eu de exemplu, stiu cind vine de la barbat, pur si simplu are alta stare si chestia asta nu e legenda.
la noi,din curiozitatea ei pentru o alta experienta.am fost de acord din prima. pur si implu si-a dorit sa cunoasca si pe altcineva in pat.am mers pe ideea ,,decat pe ascuns,mai bine pe fata,,
doc » Joi Ian 19, 2023 8:33 pm scrie:la noi,din curiozitatea ei pentru o alta experienta.am fost de acord din prima. pur si implu si-a dorit sa cunoasca si pe altcineva in pat.am mers pe ideea ,,decat pe ascuns,mai bine pe fata,,
Foarte multe doamne casatorite sau cu relatie veche, ajung a pragul cind vor si altceva. Unele il trec, altele nu. E rarisim ca sotul stie iar asta se intimpla in cuplurile chiar bine sudate dar care au nevoie de ajutor