Moderatori: deniswinch, rmst, has07, Mike_XXX
Mladin » Lun Sep 19, 2022 10:14 pm scrie:gel durex
labalagreu » Vin Sep 30, 2022 4:49 pm scrie:Nu folosesc lubrefiant. Preputul imi acopera capul pulii in timp ce fac laba, pula se se umezeste si pot sa ma frec asa o ora !
erogen24 » Sâm Oct 01, 2022 5:19 pm scrie:labalagreu » Vin Sep 30, 2022 4:49 pm scrie:Nu folosesc lubrefiant. Preputul imi acopera capul pulii in timp ce fac laba, pula se se umezeste si pot sa ma frec asa o ora !
Eu doar la început fac așa. Pe urmă, după ce se scoală pula, o belesc bine, întind prepuțul progresiv, se scoală pula și mai mult, aplic lubrifiantul și trag la labă cu putere.
erogen24 » Joi Oct 13, 2022 3:59 pm scrie:erogen24 » Sâm Oct 01, 2022 5:19 pm scrie:labalagreu » Vin Sep 30, 2022 4:49 pm scrie:Nu folosesc lubrefiant. Preputul imi acopera capul pulii in timp ce fac laba, pula se se umezeste si pot sa ma frec asa o ora !
Eu doar la început fac așa. Pe urmă, după ce se scoală pula, o belesc bine, întind prepuțul progresiv, se scoală pula și mai mult, aplic lubrifiantul și trag la labă cu putere.
În plus, lubrifiantul îmi permite să frec pula și ținând-o în mână cu priză inversă, cu degetul mare îndreptat spre abdomen și cu vârfurile celorlalte patru îndreptate spre picioare. Canalul format în pumnul meu se simte ca un vagin adevărat. Mă opresc de mai multe ori când simt că sunt aproape de orgasm, iar la final trag tare tot cu priză inversă, o frec multe minute pe cap și simt fiorii plăcerii cum se revarsă și-mi inundă tot corpul.
blueballs » Sâm Sep 24, 2022 1:18 am scrie:Uneori, cand fac cate-o laba la dus, spuma sau gel de ras;
ustura putin, daca intra pe uretra, da' face parte din decor... spor!
Nistor » Sâm Mar 25, 2023 10:33 am scrie:Lubrifiant durex
Înapoi la Cafeneaua labagiilor
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: alexbi şi 60 vizitatori