faustinul » Vin Iul 22, 2022 2:50 pm scrie:eu am futut femei in cur
Nu te cred.
Moderatori: deniswinch, rmst, has07, Mike_XXX
faustinul » Vin Iul 22, 2022 2:50 pm scrie:eu am futut femei in cur
faustinul » Sâm Iul 23, 2022 8:53 pm scrie:eu fac anal cu nevasta-mea si am facut si cu nevasta unui prieten si mai am un prieten si o sa fac si cu nevasta-sa ca mi-a zis ca face cu el dar cu mine s-a futut doar in pizda, nu i-am zis sa ne futem in cur ca nu sunt mare amator
erogen24 » Dum Iul 24, 2022 1:13 pm scrie:faustinul » Sâm Iul 23, 2022 8:53 pm scrie:eu fac anal cu nevasta-mea si am facut si cu nevasta unui prieten si mai am un prieten si o sa fac si cu nevasta-sa ca mi-a zis ca face cu el dar cu mine s-a futut doar in pizda, nu i-am zis sa ne futem in cur ca nu sunt mare amator
deliveryboyTM » Mar Aug 02, 2022 3:33 pm scrie:Eu zic sa discutati cu partenera despre sexul anal si ca va doriti s-o faceti. Asta e primul pas. Stiu si fetele ce presupune asa ca daca doreste, se va pregati. Unele refuza daca sunt luate pe nepregatite pentru ca nu se simt curate, nu neaparat ca le este frica de penetrarea curului. Jucati-va la inceput cu degetul, o lubrefiati in acelasi timp, si sigur se va excita. Nu sunt expertul expertilor dar cu gagicele mele a functionat.
Nu e mare scofala sa faci sex anal.
faustinul » Joi Aug 18, 2022 5:35 pm scrie:Imi place sa le bag limba in cur prin anus cat de mult intra
faustinul » Lun Aug 22, 2022 1:21 pm scrie:Pacat ca nu am limba foarte lunga
faustinul » Mar Aug 23, 2022 4:29 pm scrie:Ii place mult lui nevasta-mea
badared » Joi Aug 25, 2022 4:35 pm scrie:Am avut si eu ocazia cu o singura iubita sa fac sex anala. Ce-i drept mai acuma o 10 ani si eram tare prost, am dat ca prost si a durut-o...nu a mai vrut dupa aia.
Se pare ca nici ea nu avea prea mare experienta ca sa stim ca tre sa folosim lubrifiant/ulei de masline/cocos, etc ... Oricum, pentru mine experienta a fost totala, sa simt o gaura atat de stramta
faustinul » Joi Aug 25, 2022 6:49 pm scrie:doar proastele se fut in pizda
Înapoi la Cafeneaua labagiilor
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: alexbi şi 61 vizitatori