de kooldre » Mie Aug 31, 2022 2:27 am
Salut!
Am reusit iarasi sa fac laba la chiloții cumnatei.
De data asta am fost noi in vizita la ea.
Ma excita mult,acum cateva zile a facut 40 de ani si cu cat inainteaza in varsta parca mai rau ma excita. As incerca la ea, mai ales ca sotul e plecat prin Germania si sigur are chef de pula,dar sincer e proasta de gura si mi.e sa nu imi faca vreo faza nasola.
Ajungem la ea,mergem prin oras,mancam,ne plimbam etc.Se face seara si trebuie sa dormim. Ea,nevasta-mea si copiii intr.o camera,eu singur in alta camera.
Dimineata ea se trezește la 5 sa se pregateasca pt munca. Nu stiu ce a cautat prin camera unde dormeam eu ca a facut ceva galagie si am reusit sa deschid ochii putin. S.a sculat pula instant la ce am vazut,era in sutien si chiloti. Stiu ca pe zi vazusem pe masa multe perechi de chiloti si haine ,dar nu am avut atunci acces liber fiind sotia prin preajma. Acum nu stiu daca ea a intrat goala si si.a luat lenjeria pe ea acolo stiind ca e prea de dimineata si eu dorm sau a venit in lenjerie si cauta altceva. Cert este ca am vazut.o in lenjerie si m.am excitat. Am auzit cand a plecat la munca,era in jur de ora 6. M.am trezit si m.am dus unde tinea lenjeria. Pffff...o gramada de chilotei diferiti. Bineînțeles ca i.am probat pe toti apoi am inceput sa.mi fac laba. Laba la 6 dimineata foarte tare si foarte excitat. M.am terminat destul de repede. Nu am spermat pe ei dar mi.am spers putin pula.
Abea astept urmatoarea intalnire cu lenjeria ei.