de Bagaciosu » Dum Iul 17, 2022 9:33 pm
Lu' nevasta-mea ii place sa ii dau palme peste gura când e în extaz, prima data o muscam de buza de jos după ii puneam palmă peste gura sau ii băgăm 2 degete pe gat dar într-o seara i am dat 3,4 palme peste gura când era la orgasm și în loc sa se oprească sarea din pizda și mai tare jetul, acum îmi spune ea "dai" când știe ca se apropie de orgasm și așteaptă sa ii dau palme peste gura, ultima data când eram calare pe ea i-am dat palme si cu stânga și cu dreapta peste gura și la final am înfipt mana în gatul ei și am strâns-o de gat cu ambele mâini pana aproape sa lesine în timp ce ii dădeam contre, acum a rămas sa încercăm asa anal pe la spate și eu sa o strâng de gat în timp ce o trag în pula, sincer la prima experienta când i am dat palme zdravene peste gura ma excita și pe mine și am scos-o din ea urgent și mi am dat drumu pe burta ei, am mai încercat 69 cu lovituri dar 2 zile nu și-a simțit lindicul ca era amorțit de la palme și pe mine ma dureau coaiele de la strângeri și palme, acum ce urmează nici noi nu știm poate îmi dă-ți voi idei