Moderatori: deniswinch, rmst, has07, Mike_XXX
aac293 » 22 Dec 2021, 01:31 scrie:Scara blocului se pune? Eram cu un fost partener si nu stiu ce ne-a apucat ca ne frecam unul pe altul in scara blocului. Era tarziu, cam 10 seara si era intuneric, deci nu vedea nimeni nimic fara sa aprinda becul.
Dupa ce am terminat si ne-am dat drumul pe jos, am fugit repede in apartament, si norocul nostru a fost ca cineva intrase in scara fix dupa ce plecasem de acolo. Nu stiu daca a observat ca e cam umeda podeaua, nici n-am stat sa aflu
GeorgicaFutaciosul98 » Dum Dec 26, 2021 3:24 am scrie:Eram cu un mic tovaras de al meu Sebi Baraitaru in drum spre scoala si baraitaru primeste de la isus hristos o idee geniala... sa mergem in statia de autobuz sa tragem o scurta impreuna
Zeul Internetului » Dum Ian 23, 2022 4:36 pm scrie:Mi-e dor de o labă în public.
Zeul Internetului » Mar Mar 08, 2022 4:42 am scrie:Și ai vrea să te surprindă, nu?
erogen24 » Mar Mar 08, 2022 12:45 pm scrie:Zeul Internetului » Mar Mar 08, 2022 4:42 am scrie:Și ai vrea să te surprindă, nu?
Da, aș vrea să mă surprindă o femeie când fac laba și să nu se retragă imediat speriată sau rușinată, așa cum se comportă multe femei, dimpotrivă, aș dori să mă urmărească în acțiune cu atenție, să mă încurajeze și, cu timpul, să devenim parteneri pe partea erotică.
Zeul Internetului » Mar Apr 05, 2022 2:18 am scrie:erogen24 » Mar Mar 08, 2022 12:45 pm scrie:Zeul Internetului » Mar Mar 08, 2022 4:42 am scrie:Și ai vrea să te surprindă, nu?
Da, aș vrea să mă surprindă o femeie când fac laba și să nu se retragă imediat speriată sau rușinată, așa cum se comportă multe femei, dimpotrivă, aș dori să mă urmărească în acțiune cu atenție, să mă încurajeze și, cu timpul, să devenim parteneri pe partea erotică.
Să se uite la tine, pe furiș. Discret.
Dar și u și ea să știți.
Zeul Internetului » Mie Apr 13, 2022 6:44 pm scrie:Pe mine cred că m-a văzut una în tramvai.
erogen24 » Joi Apr 14, 2022 11:36 am scrie:Zeul Internetului » Mie Apr 13, 2022 6:44 pm scrie:Pe mine cred că m-a văzut una în tramvai.
Adică, vrei să zici ca-i făcut laba-n tramvai?
Înapoi la Cafeneaua labagiilor
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: alexbi, DotNetDotCom.org [Bot], LLLL999 şi 62 vizitatori