Moderatori: deniswinch, rmst, has07, Mike_XXX
Mike_XXX » Mar Noi 26, 2019 2:02 pm scrie:pune și tu o poză, să îl lăudăm și noi!
Am incercat asa ceva htt ps://goo. gl/images/KzB1Hd o perioada cand stateam in gazda la o matusa.. pot spune ca a fost fenomenal, ejaculam sub 1 min, il imprumutam in fiecare seara, "dureri de spate"... ma gandesc sa achizitionez unul, chiar se merita, recomand.
Cautati unul doar cu vibratii cu 2-3 trepte.
Zeul Internetului » Dum Oct 23, 2022 8:30 pm scrie:^ Ce este aceea?
Master » Mar Noi 15, 2022 3:49 pm scrie:Stie cineva daca pot sa comand (din Romania) un masturbator Soloflesh V2? Am gasit ceva asemanator pe un site din CH/DE dar dureaza prea mult expedierea si nu ma pot sincroniza cu ei, eu fiind plecat mult timp de acasa.
Sau daca doreste cineva sa comandam impreuna la un pret redus.
labagiu_kinky » Mie Noi 16, 2022 5:09 pm scrie:Am folosit și eu la un mom niste masturbatoare...senzația e misto. Am avut de la Tenga unul mișto rău și am mai luat de la sexshop unul în forma de pizda. Partea proasta e că îmi dau drumul prea repede. Tot cu mana controlez mai bine momentul ejaculării. Mie îmi place edging-ul, nu sa îmi dau drumul in 10 minute. Așa că cel mai bine e tot cu mana și cu mult lubrifiant
Înapoi la Cafeneaua labagiilor
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 55 vizitatori