Moderatori: deniswinch, rmst, has07, Mike_XXX
asa as vrea sa gasesc o milfa, grasuna, care doar sa ajute si sa ma incurajeze la laba, cat mai multa
tarrysoto » Mar Ian 11, 2022 3:54 pm scrie:asa as vrea sa gasesc o milfa, grasuna, care doar sa ajute si sa ma incurajeze la laba, cat mai multa
am cunoscut asa ceva, de mult, in titan. avea vreo 55-60, inalta, plinuta, roscata, fuses superba la viata ei. ma duceam la ea, imi arata tatele, pizda, eu futeam in palma, iar ea ma inciraja: asa, freaca pula, da-i tare, inchiupie-ti ca ma futi in pizda... etc etc Si stropeam... Era super
tarrysoto » Mar Ian 11, 2022 4:06 pm scrie:ma duceam la ea si de trei-patru ori pe saptamana, intr-o vreme cel putin. voia bani, dar foarte putin, in banii de acum ar fi poate 20 lei. stateam cu ea la taclale, era de gahsca. apoi imi zicea, zambind: vrei sa faci laba? pun pariu ca ai coaiele pline... hai, coate-ti puloiul... oo, ce mare e! [exagera putin, dar asta era farmecul]. o frecam, ea se cracea, imi povestea cum se futuse in ziua dinainte, si ma stropeam singur pe burta, pe fatza, pe unde nimeream... ti-ar fi placut
tarrysoto » Mar Ian 11, 2022 5:23 pm scrie:stiu ce zici... cand am fost la ea prima data, m-am dus s-o fut. eram emotionat rau, era prima data ca mergeam la o gagica cu bani. plus ca eram nespermat de mult... intai am stat de vorba, dar eu numai cu gandul la pizda eram) Era imbracata normal, o rochie de casa, nu vedeam nimic. si deodata si-a ridicat rochia, mi-a aratat direct pizda. stia cum sa ia omul
))) m-am dezbracat repede, ca nu mai puteam, dar ea nu, s-a jucat cu mine intai... se pusese capra si dadea din cur, facea opturi... si mi-am dat drumul fara sa vreau
)))))))) M-am simtit prost, desi dupa aia mi=am dat seama ca in fond nu aveam de ce, fusese foarte misto
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: catxx18, Google [Bot], Loading, Tommacaragiu, Trendiction [Bot] şi 115 vizitatori