Moderatori: deniswinch, rmst, has07, Mike_XXX
CorditCioroi » Joi Dec 09, 2021 10:19 am scrie:Am eu un video cu mama-fiica pe videochat,chiar daca cel mai probabil nu e adv
Blues » Sâm Dec 11, 2021 6:44 pm scrie:Am futut eu. Întâi pe mama, iar la câteva luni și pe fica-sa. Pe amândouă in același timp nu am reușit, dar nici nu cred ca voi reuși vreodată. Evident ca nu știu una de alta. Și nici eu nu zic nimic, ca pe aia mică încă o mai fut din când in când…
Blues » Dum Dec 12, 2021 10:59 am scrie:Pai, nu prea am ce sa detaliez… cam totul a venit de la sine. Ca prieteni de familie ne știam de mult timp. Când i-am cunoscut, aia mică era clasa I, sau grupa mare, nu mai țin minte exact. Cu ma-sa am stat mult de vorba când ne intilneam. Discutam pe tot felul de subiecte, uneori pana la ore târzii. Acum vreo 2-3,ani am început sa avem și discuții despre sexualitate. Mai ales ca asta mică era mare deja. Am început sa ne apropiem din ce in ce mai mult, după care s-a întâmplat. Prima data doar săruturi, mângâieri, fără nimic altceva. La câteva zile, fiind bărbate-su plecat, am fost la ea și am rămas peste noapte. Va dați seama ca ne-am futut toată noaptea… nu știu dacă am dormit o ora… Toată aventura asta a durat cam un an de zile, timp in care mi-am dat seama de doua chestii: 1. tipa o cam luase cu capul și 2. ma simteam atras de fi-sa. Încet încet am început sa vorbesc mai mult cu aia mică, după care s-a întâmplat și cu ea. Așa ca am rămas in relații bune cu aia mică, ne întâlnim când putem și ne futem.
Mike_XXX » Dum Dec 12, 2021 11:35 am scrie:Eu am avut ocazia cu 2 surori; cu una am făcut doar peting, cu aia mai mare am făcut și sex.
Fără să știe una de alta.
Mike_XXX » Mie Dec 15, 2021 4:22 pm scrie:Culmea e că s-au oferit singure!
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Aligator705, Andrei142., BuciBreaker, Hedonism8888, Majestic-12 [Bot] şi 124 vizitatori