Moderatori: deniswinch, rmst, has07, Mike_XXX
Mihail.mihai2 » Joi Oct 28, 2021 3:09 pm scrie:De la varsta de 17 ani imi fut verioasa primara, Ea este cu 4 ani mai mare ca mine.
Incestul cred ca exista in foarte multe famili si o sa existe pe vecie.
Nu am dus niciodata lipsa de sex deoarece ea a fost mereu langa mine. Este o nimfomana, cand era gravida ma ruga sa ii fac fisting anal. Am bagat tot felul de obiecte in pizda si curul ei de la 17 ani pana acum.
Cel mai ciudat a fost cand m-am pisat pentru prima data pe ea si in pizda ei.
Am cateva poze, o sa aflu cum le incarc aici.
Mihail.mihai2 » Joi Oct 28, 2021 3:09 pm scrie:De la varsta de 17 ani imi fut verioasa primara, Ea este cu 4 ani mai mare ca mine.
Incestul cred ca exista in foarte multe famili si o sa existe pe vecie.
Nu am dus niciodata lipsa de sex deoarece ea a fost mereu langa mine. Este o nimfomana, cand era gravida ma ruga sa ii fac fisting anal. Am bagat tot felul de obiecte in pizda si curul ei de la 17 ani pana acum.
Cel mai ciudat a fost cand m-am pisat pentru prima data pe ea si in pizda ei.
Am cateva poze, o sa aflu cum le incarc aici.
Mihail.mihai2 » Joi Oct 28, 2021 3:24 pm scrie:Am 27 de ani si insurat.
Mihail.mihai2 » Joi Oct 28, 2021 5:13 pm scrie:Din motive evidente nu o sa pun poza cu fata.
h t t ps://ibb.co/b1zZfFW
h t t ps://ibb.co/9q8XVSj
Mihail.mihai2 » Joi Oct 28, 2021 5:26 pm scrie:Este nimfomana rau de tot. Cand era gravida in luna 4. Eu cu 2 prieteni am futut la ea 6 ore. Ne-am terminat toti in ea si treaba a devenit ciudata cand a vrut ca unul dintre noi sa ne pisam pe ea.
Mihail.mihai2 » Joi Oct 28, 2021 5:13 pm scrie:Din motive evidente nu o sa pun poza cu fata.
https://ibb.co/b1zZfFW
https://ibb.co/9q8XVSj
Mihail.mihai2 » Vin Oct 29, 2021 1:28 pm scrie:Deci a facut tot ce am vrut eu. Gang Bang, Anal cu finalizare in cur, finalizare in gat, finalizare pe fata, finalizare in pizda, Fisting vaginal si anal, M-am pisat pe ea, m=am pisat in pizda la ea, in cur la ea. Supt de pula cu orele si coaie. Unele au fost foarte scarboase nu recomand. Dar mi-a facut viata frumoasa. Acum incercam sa gasim pe cineva serios cu pula cat mana de groasa. Dar ne este imposibil sa gasim pe cineva serios.
simplicity97 » Vin Oct 29, 2021 8:03 pm scrie:Am si eu o nepoata si-o verisoara dupa care-mi fug ochii, dar parca n-as risca sa incerc sa „make a move”..
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: barzaunu, blueballs, Google [Bot], vasiman şi 125 vizitatori