Azi am fost pe dimineata la munca si dupa pranz m-am nimerit cu niste baieti care au o lucrare la noi si care folosesc vestiarul pentru a-si tine lucrurile. Era un du-te vin-o pe acolo motiv pentru care usa era larg deschisa. Cum in Timisoara este canicula am avut cel mai bun pretext pentru a nu lasa dusul pe mai tarziu.
Poate am mai spus-o, exhibitionismul in fata celor care lucreaza in constructii este un fetish ce mi s-a dezvoltat de cand eram adolescent si ma excit foarte tare cand ma exhibez in fata lor iar daca sunt bauti si vorbesc fara retineri este cadrul perfect pentru mine.
Am mai povestit ca pula mi s-a dezvoltat mai repede decat celor de varsta mea si eram in centrul atentiei cand venea vorba de marimea pulii si venea cam des pentru ca le placea s-o scot s-o arat. Unde ne faceam veacul se strangeau barbati pana seara tarziu la bere si la table sau carti iar majoritatea erau muncitori. Aveau un loc unde mergeau sa se pise iar cand mergea cate unu, eu fiind mandru ca o am dezvoltata si simtindu-ma cumva egal cu ei si si obsedat sa le compar, mergeam si eu cand vedeam ca deja sunt beti. Ii auzeam pe unii cand se intorceau la banci ca ziceau de pula mea iar asta ma excita si imi dadea curaj. Nu mereu imi venea sa ma pis dar mergeam si o scoteam si stateam cu ea belita si va dati seama ca intra in erectie ca nu puteam s-o controlez. Vedeau ca e sculata si beti fiind remarcau fara retineri. Preferatii mei erau trei dintre ei. Ei erau cei care vorbeau vulgar si in general tot astia erau si cei care stateau lejer cu pula la vedere la pisare si tot astia cand se intorceau la banci comentau ceva. Auzeau si tovarasii mei si erau amuzati si ma incurajau s-o scot si sa o arat. Am facut laba de multe ori in fata prietenilor. Ma excita ca se hlizeau si comentau. Imi placea sa fac laba cand stiam ca ma pot vedea si muncitorii. Astea s-au intamplat intr-o vara cand pot zice ca am exagerat cu fetishul asta care in aceea vara mi-a dat dependenta de acel loc. Uneori seara dupa ce ma desparteam de prietenii mei ma intorceam acolo si stateam cu aia la bere cica interesat de jocurile lor. Imi placea sa-i ascult vorbind vulgar si mergeam la asa zisul pisoar si faceam laba si ajunsesem sa nu ma opresc cand venea vreunul din muncitorii preferati. Stiau ca fac laba si ziceau ca sunt labagiu dar nu ma deranja ci chiar ma excita. Printre ei era si un vecin de la mine din scara de care, chiar daca stiam ca e derbedeu, la inceput mi-a fost rusine si ma gandeam ca poate le zice alor mei, dar defapt intr-o zi m-a incurajat la scara blocului sa scot pula s-o arat unor baieti. Asta cand era baut isi arata curul daca il intaratai. Cam de pe atunci fetishul meu cu muncitori. Daca m-as pune sa scriu fazele din toate acele seri as putea scrie mult si bine.
Sa revin la ziua de azi ca am divagat destul.

In vestiar erau doi si vazand ca m-am dezbracat in pielea goala si-au dat seama de intentia de a face dus si s-au oferit sa iasa si sa inchida usa. Le-am spus ca e ok ca toti avem pula. Cel mai matur mi-a replicat razand ca da dar difera. Am mai auzit-o de multe ori si mereu raspund prin a-mi cuprinde coaiele si pula cu mana si spunand Baieti asta e a mea.

Asa am facut si au ras iar pe cel tanar cam de o varsta cu mine l-am surprins tragandu-se de pula. Mai erau doi pe hol pe care i-am auzit intreband Cine e în dus. N-as fi tras perdeaua dar astia nu erau beti asa ca nu stiu cum ar fi reactionat daca ma vedeau facand laba. Clar ca aveam chef sa fac laba mai ales ca eram foarte excitat de prezenta lor. Am lungit-o cu dusul ca la un moment dat au iesit si numai nu se mai intorceau iar eu vroiam sa defilez in pula goala in fata lor. M-am tinut sa nu-mi dau drumul si pana la urma vazand ca nu mai intra am iesit cu pula sculata. Nu m-am grabit cu imbracatul si pana la urma a intrat ala de-o varsta cu mine. Am auzit pasii pe hol iar cand a intrat mi-am dus mana la pula ca si cum vreau sa ascund erectia dar defapt am vrut sa atrag atentia.

Chiar daca n-avea sens mi-a zis Asa se intampla de la caldura, si m-a intrebat Ai bile in pula? Nu stiu ce vazuse dar am profitat de ocazie sa o belesc sa se uite la ea. I-am zis ca daca as avea bile m-ar incomoda la laba si am facut trei miscari de laba. Mi-a spus ca el are bile si ca gagica se excita mai tare, si ca daca vreau imi recomanda la cine sa merg. L-as fi provocat sa imi arate dar tot atunci am auzit-o pe golega-mea pe hol si am sarit in pantalonii scurti si am schimbat discutia.
Am inteles ca lucreaza la noi pana marti asa ca am sa ma exhibez in fata lor. Ceilalti trei au cam 40-45 ani dar cel mai mult imi place sa ma exhibez in fata muncitorilor asa ca ei.
Candva am lucrat pentru o perioada scurta la amenajat apartamente. Mi-a placut ca si baietii aia erau perversi. Vorbeam numai despre sex. Unul din ei avea o pula foarte lunga si flexibila incat ii ajungea si la gaura curului. Si-a si bagat capul pulii sa ne arate. Am sa povestesc alta data.