Moderatori: deniswinch, rmst, has07, Mike_XXX
deliveryboyTM » 02 Ian 2021, 14:39 scrie:Fata cu pizza mi-a dat mesaj de An Nou. Incurajator!Abia astept ziua de joi!
deliveryboyTM » 08 Ian 2021, 18:36 scrie::)) Vad ca n-ai uitat. Azi noapte cand am terminat cu munca am fost prea obosit sa mai intru pe forum cu toate ca eram excitat de cele intamplate. N-a fost ca in filme, nici nu stiu cum sa descriu ca a fost ciudat.
Gagicuta a comandat pizza ca de obicei iar colegul de la telefon mi-a repartizat comanda. Stiind ca e joi m-am imbracat cu pantalonii stramti iar cand am ajuns in fata blocului mi-am deschis slitul, am sculat pula si am asezat-o in sus in asa fel incat sa apese din interior pe slit fortandu-l sa stea usor desfacut cat sa se vada ca e pula.
Si m-am prezentat la usa. M-am pozitionat mai departe de usa in asa fel incat sa ma cuprinda tot cu privirea. A deschis intr-un tricou lung, se pare ca asa sta in casa ca nu e prima data. Zambea si m-a salutat pisiceste. Si sigur a vazut ca m-a scanat cu privirea. I-am intins cutia si am bagat mana in buzunarul pantalonilor sa fortez sa se deschida mai tare slitul. Oricum se vedea si fara sa trag de pantaloni ca era sculata beton si ma si gandeam ca poate sare din pantaloni.
A scos banii si a dat drumul intentionat la o bancnota. A fost evident, nu cred ca mi s-a parut. Ambii am avut un moment de ezitare sa ridicam banii. Eu am ezitat stiind ca daca ma las in jos imi iese pula prin slit. In momentul ala mi-a fulgerat prin gand ca daca se lasa in jos ii vad sub tricou. Si s-a lasat gagica in jos si rapid si eu.Si nu mi-a mai pasat ca iese pula stiind ca am ocazia sa vad sub tricou. Avea bikineii intrati in pizda. Baieti se vedea pizdulicea! Totul a fost rapid.
Si nu mi-a iesit pula.
Si chiar atunci au deschis vecinii de palier, o baba si baiatul ei cred, sa se ia de ea cu parcarea. Daca nu erau ei cred ca trageam de pantaloni sa iasa pula. Acum fac pe viteazul dar in momentul ala eram tulburat ca ii vazusem pizda, nu stiu sa descriu senzatia. S-a vazut pe ea ca s-a simtit incomodata de vecini. Mi-a dat banii si mi-a multumit.
Cand am ajuns in masina pula saliva abundent. La urmatorul bloc unde am lasat o comanda am facut laba langa niste garaje.
deniswinch » Vin Ian 15, 2021 8:40 am scrie:Dan, ai fost ieri la fata cu pizza? Cum a fost?
deliveryboyTM » 15 Ian 2021, 22:30 scrie:deniswinch » Vin Ian 15, 2021 8:40 am scrie:Dan, ai fost ieri la fata cu pizza? Cum a fost?
N-a plasat comanda. Am verificat azi ca ma gandeam ca a preluat-o alt coleg. Ieri toata ziua mi-am facut scenarii de abordare si exhibitionism. Mai ca am terminat in pantaloni in masina de doua ori.
deniswinch » Sâm Ian 16, 2021 8:28 am scrie:deliveryboyTM » 15 Ian 2021, 22:30 scrie:deniswinch » Vin Ian 15, 2021 8:40 am scrie:Dan, ai fost ieri la fata cu pizza? Cum a fost?
N-a plasat comanda. Am verificat azi ca ma gandeam ca a preluat-o alt coleg. Ieri toata ziua mi-am facut scenarii de abordare si exhibitionism. Mai ca am terminat in pantaloni in masina de doua ori.
Ei, lasa, poate Joia viitoare...
Eu astept cu interes
deliveryboyTM » 24 Ian 2021, 09:22 scrie:deniswinch » Sâm Ian 16, 2021 8:28 am scrie:deliveryboyTM » 15 Ian 2021, 22:30 scrie:deniswinch » Vin Ian 15, 2021 8:40 am scrie:Dan, ai fost ieri la fata cu pizza? Cum a fost?
Ei, lasa, poate Joia viitoare...
Eu astept cu interes
Si eu am asteptat ziua de joi cu interes dar nimic. Pana la urma un sms a lamurit situatia si povestea continua de joia viitoare.
deliveryboyTM » 24 Ian 2021, 17:46 scrie:Deniswinch nu e rea ideea ta cu treningul stramt. Am unul care mi-e cam mic si daca nu port chiloti pula imi intra pe cracul pantalonilor si chiar e foarte evidenta. Am sa-i iau cu mine si ma schimb in masina inainte sa urc la ea.
Ar fi mai interesant daca as scapa ceva in fata ei iar cand ma aplec sa se rupa si ea sa ma invite inauntru sa-i coase. Si nepurtand chilot raman in pula goala.
Înapoi la Cafeneaua labagiilor
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: frecusulbun şi 52 vizitatori