Moderatori: deniswinch, rmst, has07, Mike_XXX
Zeul Internetului » Joi Noi 12, 2020 6:07 pm scrie:Se poartă mult pantalonii negri din piele. Dar, din păcate, îi mai vedem și pe GRASE.
deliveryboyTM » Vin Noi 20, 2020 8:12 pm scrie:Am o admiratoare care comanda pizza in fiecare joi seara si imi deschide mereu doar intr-un tricou putin mai lung. Ma gandesc ca o face intentionat, s-a intamplat consecutiv doua saptamani si lasa bacsis mare. Saptamana viitoare cand merg la ea am sa imi desfac slitul sa se vada pula.
Ce chef de laba am acum numai gandindu-ma cum am face sex.
deliveryboyTM » 27 Noi 2020, 18:43 scrie:deliveryboyTM » Vin Noi 20, 2020 8:12 pm scrie:Am o admiratoare care comanda pizza in fiecare joi seara si imi deschide mereu doar intr-un tricou putin mai lung. Ma gandesc ca o face intentionat, s-a intamplat consecutiv doua saptamani si lasa bacsis mare. Saptamana viitoare cand merg la ea am sa imi desfac slitul sa se vada pula.
Ieri a fost joi si am avut comanda dupa cum m-am asteptat. Inainte sa cobor din masina mi-am facut-o semierecta si mi-am desfacut slitul. Cum impungea pantalonii daca te uitai din profil se vedea foarte bine. Totusi n-am indraznit s-o scot prin slit sa nu cumva sa ma reclame la firma. Nu mi-a deschis cum ma asteptam doar in tricou ci in pijama. Si am glumit cu ea ca nu e bine sa manance inainte de culcare iar ea mi-a replicat ca e pentru fratele ei sa manance inainte sa mearga la munca. Perfect, se pare ca n-are prieten!Am prins curaj si i-am sugerat ca poate comanda mai tarziu o salata. Mi-a spus ca data viitoare. Nu stiu daca a inteles mesajul dar daca comanda salata inseamna ca a inteles iar atunci chiar merg cu pula scoasa prin slit.
deliveryboyTM » Vin Noi 27, 2020 6:43 pm scrie:deliveryboyTM » Vin Noi 20, 2020 8:12 pm scrie:Am o admiratoare care comanda pizza in fiecare joi seara si imi deschide mereu doar intr-un tricou putin mai lung. Ma gandesc ca o face intentionat, s-a intamplat consecutiv doua saptamani si lasa bacsis mare. Saptamana viitoare cand merg la ea am sa imi desfac slitul sa se vada pula.
Ieri a fost joi si am avut comanda dupa cum m-am asteptat. Inainte sa cobor din masina mi-am facut-o semierecta si mi-am desfacut slitul. Cum impungea pantalonii daca te uitai din profil se vedea foarte bine. Totusi n-am indraznit s-o scot prin slit sa nu cumva sa ma reclame la firma. Nu mi-a deschis cum ma asteptam doar in tricou ci in pijama. Si am glumit cu ea ca nu e bine sa manance inainte de culcare iar ea mi-a replicat ca e pentru fratele ei sa manance inainte sa mearga la munca. Perfect, se pare ca n-are prieten!Am prins curaj si i-am sugerat ca poate comanda mai tarziu o salata. Mi-a spus ca data viitoare. Nu stiu daca a inteles mesajul dar daca comanda salata inseamna ca a inteles iar atunci chiar merg cu pula scoasa prin slit.
laurluk » Vin Noi 27, 2020 11:40 pm scrie:Fa ti o laba si nu iti pierde job ul
Înapoi la Cafeneaua labagiilor
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: frecusulbun şi 46 vizitatori