Moderatori: deniswinch, rmst, has07, Mike_XXX
cuckolds53 » Vin Sep 04, 2020 12:05 pm scrie:SALUTARE,SUNTEM O FAMILIE,MATURA,CASATORITI DE 26 ANI ,INCA DE CAND ERA GRAVIDA IN LUNA 7A SOTIA NU MA MAI LASAT SA INTRU IN EA SA NU FAC RAU MICUTEI ASA CA MA PUS SA LING,LINGEAM PANA SE PISA PE EA,CEEA CE MA PUNE PANA AZI.DE 15 ANI JUMATE MA CONVINS SO LAS CU ALTII,CHIAR MA PUS SA MA UIT SA FAC LABA APOI MA CULCAT PE COVOR SI MIA PUSO PE FATA ,PE GURA,AM LINS SI MA EXCITAT MI SA SCULAT RAU,DEATUNCEA EA MERGE MEREU CU ALTII,EU 53 EA 44
Cuplu35tm » Joi Oct 15, 2020 11:01 pm scrie:Si noi practicam cuckold de câțiva ani buni. Sotia merge in oras si agață diferiți tipi cu care si-o trage in mașina si lasa telefonul deschis sa aud. Uneori ii caut tipi pe site si mergem impreuna si o fut in mașina. Am dat-o si la un prieten mai îndepărtat dar experienta nu a fost chiar ok.
cuckolds53 » Mie Sep 09, 2020 2:33 pm scrie:de acord
Cuplu35tm » Joi Oct 15, 2020 11:01 pm scrie:Si noi practicam cuckold de câțiva ani buni. Sotia merge in oras si agață diferiți tipi cu care si-o trage in mașina si lasa telefonul deschis sa aud. Uneori ii caut tipi pe site si mergem impreuna si o fut in mașina. Am dat-o si la un prieten mai îndepărtat dar experienta nu a fost chiar ok.
Bogd » Lun Feb 25, 2019 6:20 pm scrie:Soti cuckold care vor sa si vada sotiile futute de altii
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Aligator705, Andrei142., BuciBreaker, Hedonism8888, Loading, Majestic-12 [Bot], Tommacaragiu şi 133 vizitatori