Moderatori: deniswinch, rmst, has07, Mike_XXX
fapfapfap scrie:Zeul Internetului scrie:Nu s-a mai scris pe topicu' ăsta de aproape o săptămînă. De ce oare?
toata lumea ocupata cu pula in mana
fetishistul scrie:Evitati va rog sa faceti dublu/triplu post!Utilizatorul Penthouse a fost banat pentru 6 ore pentru ca deja exagereaza,totusi suntem o comunitate in toata regula si unica in romania,hai sa respectam regulamentul si postarile.
ATENTIE:PUTETI SA FACETI DUBLU POST DOAR DACA NU A RASPUNS NIMENI DUPA VOI LA O PERIOADA DE O ZI DISTANTA DE CAND ATI POSTAT.
AM ADUGAT REGULA NUMARUL 10 IN REGULAMENT!
pantyhouse78 scrie:fetishistul scrie:Evitati va rog sa faceti dublu/triplu post!Utilizatorul Penthouse a fost banat pentru 6 ore pentru ca deja exagereaza,totusi suntem o comunitate in toata regula si unica in romania,hai sa respectam regulamentul si postarile.
ATENTIE:PUTETI SA FACETI DUBLU POST DOAR DACA NU A RASPUNS NIMENI DUPA VOI LA O PERIOADA DE O ZI DISTANTA DE CAND ATI POSTAT.
AM ADUGAT REGULA NUMARUL 10 IN REGULAMENT!
Nu inteleg de unde atata exces de zel, ideea este sa facem sit-ul cat mai interactiv si sa participam cat mai multi la activitatea zilnica fiecare cum poate sa stii ca pe aici nu sunt numai isteti mai sunt si tampi carora le ia ceva timp sa se familiarizeze cum functioneaza lucruriile.(a gresi e omeneste).
robertcalin36 scrie:E careva dispus de webcal laba
rmst scrie:Salut!Nu,azi nu am facut,dar abea astept sa ajung acasa sa trag o laba la o pizda de pe fb pe care am vazut-o azi pe strada.
Înapoi la Cafeneaua labagiilor
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Ahrefs [Bot] şi 56 vizitatori