(mh=23qts4H2setJpVRQ)original_417380931.jpg)
Pareri, intamplari, credeti ca ofera placeri in plus in timpul masturbarii sau dimpotriva, creaza disconfort.
Moderatori: deniswinch, rmst, has07, Mike_XXX
cautp » Sâm Iul 11, 2020 10:40 am scrie:Cateodata folosesc si cockring, dar nu unul prea strans, si nu la sesiunile de laba. Intradevar pula se umfla puternic.
deniswinch » 16 Iul 2020, 07:37 scrie:Ce tip de cockring ai folosit, elastic sau rigid?
cautp » Joi Iul 16, 2020 4:52 pm scrie:deniswinch » 16 Iul 2020, 07:37 scrie:Ce tip de cockring ai folosit, elastic sau rigid?
Prefer cockring elastic.
Cand umblu "freeballing" face pula sa se vada mai bine in pantaloni.
La sex sau laba il gasesc ca fiind incomod.
deniswinch » 16 Iul 2020, 21:48 scrie:Sa inteleg ca tu folosesti cockring-ul doar cand umbli freballing?![]()
cautp » Vin Iul 17, 2020 9:37 am scrie:Ca o alternativa la "freeballingul real", mai exista acele penisuri artificiale flacide (parca Mr Limpy le spune), de diferite marimi, care pot pacali mintea privitorilor si starni dorinte.
Numai ce te faci daca ajungi sa dai jos pantalonii si... hop o puta mica?!
cautp » Sâm Iul 18, 2020 11:21 am scrie:Am vazut candva un reportaj despre cockrings pe yt...
Cele elastice sunt de preferat in locul celor rigide. Cele elastice pot fi inlaturate usor in caz de urgenta. Cele rigide (fara posibilitate de ajustare) doar daca va lasa erectia sau daca aveti la indemana sculele potrivite, iar daca nu, atunci doar cu ajutor specializat. Asa ca, atentie in ce va bagati pula!
cautp » Dum Iul 19, 2020 11:33 am scrie:Reportajul de care mentionam este pe yt, pe canalul RYANTIME TV: Cocktings How-To.
Prezinta tipurile de cockring si cum se pot folosi. De retinut cum alegem marimea potrivita! Dupa ce l-am asezat in jurul penisului in stare flasca trebuie sa ramana loc sa introducem si degetul mijlociu. Astfel putem evita situatia neplacuta (sau placuta pentru unii) de a apela la vecinul instalator pentru a ne elibera instalatia in caz ca ramane blocata in inel.
cautp » Joi Aug 06, 2020 7:30 pm scrie:Mi-am amintit de un reportaj... Striperii folosesc prezervative pe post de cockring. Asta pentru cine nu vrea sa dea banii pe inele de cauciuc.
cautp » Vin Aug 07, 2020 5:09 pm scrie:Nu inelul prezervativului folosit pe post de cockring, ci intregul prezervativ. Si se poate ajusta in functie de dotarea fiecaruia.
Înapoi la Cafeneaua labagiilor
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 53 vizitatori