Moderatori: deniswinch, rmst, has07, Mike_XXX
Stres89 » 04 Mar 2020, 19:58 scrie:... Asteptam cu nerabdare sa ne povestesti cum a decurs prima ta experienta...
Mike_XXX » 04 Mar 2020 20:10 scrie:Stres89 » 04 Mar 2020, 19:58 scrie:... Asteptam cu nerabdare sa ne povestesti cum a decurs prima ta experienta...
Eu sper și doresc doar un lucru: să ne spună cum a fost mai bine a doua sau a treia repriză, nu prima, că aia e mai cu stângăcii...
Stres89 » Mie Mar 04, 2020 9:12 pm scrie:Mike_XXX » 04 Mar 2020 20:10 scrie:Stres89 » 04 Mar 2020, 19:58 scrie:... Asteptam cu nerabdare sa ne povestesti cum a decurs prima ta experienta...
Eu sper și doresc doar un lucru: să ne spună cum a fost mai bine a doua sau a treia repriză, nu prima, că aia e mai cu stângăcii...
Sper sa reuseasca, Juniorul shino20 ....
Toate sunt deosebite, chiar daca nu au aceeasi intensitate...Dovada este ca nu le-am uitat nici acum, dupa atatia ani...
Noi am fost niste norocosi, fata de generatiile astea, dominate de tehnologie.... Pe vremea noastra se punea accentul pe prieteni, pe relatiile dintre noi, asa ne-am format, am legat prietenii, am inceput sa (ne)exploram sexualitatea si sa experimentam, impreuna cu prietenii... Ce vremuri frumoase si cat de repede a trecut timpul...![]()
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 23 vizitatori