Moderatori: deniswinch, rmst, has07, Mike_XXX
Zeul Internetului » Vin Feb 08, 2019 5:26 am scrie:La mine e problema că am burtă. Şi atunci, accesul la floci este limitat.
Zeul Internetului » Vin Feb 08, 2019 6:26 am scrie:La mine e problema că am burtă. Şi atunci, accesul la floci este limitat.
Zeul Internetului » Vin Aug 16, 2019 9:28 pm scrie:Eu am "floci" și la gură... Adicătelea, am cioc.
labar30 » Vin Aug 16, 2019 10:06 pm scrie:Zeul Internetului » Vin Aug 16, 2019 9:28 pm scrie:Eu am "floci" și la gură... Adicătelea, am cioc.
Era si-o vorba...."orice gaură cu păr se fute".
LAG7 » Mie Iun 12, 2019 4:58 pm scrie:Hahaha. Vad ca e un curent aferent fiecarei generatii/perioade sau poate mi se pare.
Acum tot mai des vad par normal sau poate putin tuns ca sa fie suptul mai usor, fara floci in gura.
Eram la un festival unde dusurile la barbati erau la comun si ma uitam ca cei mai multi apropiati ca varsta (deci 20-30 ani) aveau floci generosi la pula si coaie.
Eu sunt la fel. Nu ma rad. Nu rad nimic de pe mine, afara de barba pe care trebuie sa o tin sub control.
Asadar, traiasca flocii de la pula, cur si coaie
deniswinch » Joi Iun 11, 2020 9:09 pm scrie:Eu scurtez parul pubian cam la 2 saptamani cu masina de tuns. Personal, mi se pare mai masculin asa decat ras complet.
Înapoi la Cafeneaua labagiilor
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: alexbi şi 62 vizitatori