Moderatori: deniswinch, rmst, has07, Mike_XXX
asmari » Lun Ian 21, 2019 6:12 pm scrie:eu am vazut la 11 ani pizda la sora mea mai mare... cand facea baie in lighean la tara
, crezand ca dorm... am spermat pe mine fara sa ma ating...am si acum in minte faza aia.
labaibuna » Mie Ian 23, 2019 6:07 pm scrie:1decembrie » Mie Ian 23, 2019 2:44 pm scrie:La 15 ani am lins prima păsărică. Practic atunci am văzut o pizdă în toată splendoarea ei.
Nu ne povestești un pic mai multe?...![]()
1decembrie » Mie Ian 30, 2019 3:28 pm scrie:labaibuna » Mie Ian 23, 2019 6:07 pm scrie:1decembrie » Mie Ian 23, 2019 2:44 pm scrie:La 15 ani am lins prima păsărică. Practic atunci am văzut o pizdă în toată splendoarea ei.
Nu ne povestești un pic mai multe?...![]()
Fătucă de atunci îmi este astăzi soție. Ea a fost persoana care m-a inițiat în tainele dragostei și amorului. Am făcut dragoste peste tot unde s-a putut. Nu a fost pudică niciodată. Și păsărica ei este una de invidiat ... nu se compară cu nici una din cele puține la care am avut acces. Ar fi o jignire grosolană. Ei, la acea vreme, la câte mi-a dat trebuia cumva să o fac să tremure de fericire. Dacă mă gândesc bine, aveam chiar obsesia să îi provoc două orgasme până să am eu una. Ei așa am ajuns să o sărut peste tot. Și mi-a plăcut. Cred că pe mine mă excita mai mult decât pe ea. Cred că are cea mai frumoasă păsărică din lume. Labaibuna, nu știu ce altceva aș putea să mai spun. Nu sunt înzestrat cu taina ”cuvântului” ca tine.
Gianimihalache » Sâm Feb 16, 2019 11:27 pm scrie:Pe la 14 ani pe a mamei
labaibuna » Mar Ian 22, 2019 10:57 am scrie:asmari » Lun Ian 21, 2019 7:12 pm scrie:eu am vazut la 11 ani pizda la sora mea mai mare... cand facea baie in lighean la tara
, crezand ca dorm... am spermat pe mine fara sa ma ating...am si acum in minte faza aia.
Experiența priveliștii tre să fi fost, de bună seamă, copleșitoare, cu atât mai mult dacă vederea între cracii ei desfăcuți deasupra ligheanului - pe ciuci? - și spălându-se la pizdă a fost frontală...![]()
![]()
Ea câți ani avea la momentul ăla?
Cummon » Dum Iun 23, 2019 6:43 pm scrie:Prina pasarica am vazut.o la o vecina mai mica. Aveam vreo 7-8 ani si ne strangean in spatele blocului si ne jucam. Era țiganca si nu prea purta chiloti.
pulabelita » Mar Feb 27, 2018 1:08 am scrie:Tre sa scrii o carte
Înapoi la Cafeneaua labagiilor
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 50 vizitatori