În județul din care vin, am o casă la curte într-o comună de lângă orașul Alexandria. Fiind o casă veche și momentan nelocuita, merg din când în când să mai fac întreținerea. Ca în majoritatea satelor, casele din jur sunt nelocuite, dar a mea este și intr_un loc mai retras, așa că prin curte pot sta cum vreau nefiind nimeni. Din când în când mai trece vecinul de peste drum din oraș, tot așa pentru întreținere.
Într-o primăvară m-am dus să curatz iarba de prin curte. Mi-am luat bineînțeles dres și colanți să pot lucra lejer. Am ajuns acolo undeva pe la ora 9 dimineață, am parcat pe stradă, am intrat în curte, m-am schimbat lundu-mi dresul pe mine și apoi colanții,un tricou scurt lăsând la vedere bucile ce păreau lucioase efet Al materialului colantilor.
După vreo oră și ceva de muncă m-am oprit pentru câteva minute de pauză la o cola și o țigară pe prispa casei. Cocoțat pe prispa, am observat în curtea vecinului de vis-a vis, un puști care uda pomii prin curte. Nu știam cine este exact, vecinul știam că locuiește în Alexandria, cine era puștiul?!
Din curiozitate i-am făcut semn cu mâna să se apropie. Mi-a răspuns, și cu o găleată în mână a intrat în curte. Bineînțeles că l-am intervievat în legătură cu tot, era băiatul vecinului, avea 16 ani, liceean și era trimis de taica-su să ude pomii.
A plecat înapoi la treaba lui și am continuat să fac treabă prin curte. În tot acest timp tregeam cu ochiul la cel mic să văd ce face. Stăteam aplecat cât mai mult timp încercând să îi atrag atenția cu bucile mele. Pentru un efect mai rapid mi-am tras colanți între buci să se vadă curul mai excitant, ceea ce a și funcționat, el uitându-se din ce în ce mai mult la mine în curte și venind cât mai aproape de gard și eu stând cât mai mult aplecat.
După câteva minute bune nu l-am mai văzut prin curte și eram curios dacă a plecat, așa că am luat o găleată cu pretextul de a merge la el și a cere niște apă. Am deschis poarta și am intrat în curte, el nu se vedea. Am continuat să merg apropiindu-ma de casă, tot nimic. Pana la urma m-am apropiat de ușa casei, am apăsat ușor pe clatza și am intrat ușor, fără zgomot înăuntru.
Din holul în care ma aflam l-am văzut pe marginea unui pat dintr-o cameră care avea ușa deschisă, masturbandu-se. L-am privit timp de câteva secunde și prin minte mi-au trecut o grămadă de gânduri. Voiam să merg la el să îl sug, îi vedeam pula tânără și mă excita enorm. Avea pe pat un ziar pe care îl privea, probabil cu vreo poză care îl inspira. Mi-am luat inima în dinți și m-am strecurat fără sa ma fac auzit în cadrul ușii.
La un moment dat, a ridicat ochii din ziar și m-a văzut pe mine, fastacit nu știa ce să zică, nici eu nu am zis nimic. M-am apropiat de el și l-am întrebat dacă vrea o mână de ajutor, dându-i de înțeles prin mișcarea palmei din încheietura ca as vrea să îi fac o laba. Mi-a citit gândurile, în momentul în care am ajuns lângă el și-a lipit fruntea de colanții mei și a început să îi lingă. Mi-a mărturisit că îl excita colanții, dresurile, că îl excita profesoarele mai in vârstă de la liceu când le vede că poartă dres și că l-am excitat cât a stat în curte și m-a privit.
M-am așezat pe pat în partu labe ca o pisică cu curul le el, intenționat să îmi poată mângâia colantii, am aruncat adidașii din picioare lăsând la vedere tălpile in dres, moment in care el e început să le pupe să le lingă să le lovească cu pula....era excitat la maxim.
L-am rugat să mă lase să îl sug și a incuvintat dând din cap. A început pentru mine o muie fina, cu bulzele umede de saliva și arcuite. I-o luam, încet în gură de la cap până la coaie, simțind fiecare vinisoara de pe pula. Am început să îi fac dopuri cu gura, și să îi sug coaiele. S-a ridicat în timp ce îl sugeam și a început să meargă cu spatele în timp ce eu cu pula lui în gură îl urmam mergând după el in patru labe. M-a dus așa până în hol unde era o oglinda, el rămânând in picioare și eu în genunchi cu un coi de-al lui în gură sugand-ul. Ne priveam amândoi in oglinda, pula lui era sculată și arcuita spre burtă și zvacnea de fiecare dată când îi dădeam drumul coiului din gură pentru a-l lua pe celalalt. M-a apucat de creștet și mi_a tras capul spre coaie care mi-au rămas pe ochi nemaivazand nimic și am sfințit cum se prelinge sperma pe frunte. Puștiul meu ejaculase in timp ce îi sugeam coaiele. După câteva secunde bune cât timp și-a eliberat toată sperma din coaie și de mișcări incontrolabile din șolduri, coaiele lui au părăsit ochii și sperma a coborât de pe frunte pe față. Nu mai vedeam nimic, mi-am dat colanții jos de pe mine și m-am șters cu ei pe față. El era întins pe pat cu mâinile întinse și pula în sus. M-am apropiat și ușor i-am curățat cu colanții mei pula care, frumoasa de ea, adormise.
M-a rugat să nu plec, mi-a șoptit la ureche că vrea să îmi spermeze și dresul. Colanți era deja mototolitzi și aruncați întru-un colț plini de spermă, urma să cadă victimă și dresul.......seara încă nu venise!