Moderatori: deniswinch, rmst, has07, Mike_XXX
Francisc2988 scrie:De la ce varsta credeti ca se masturbeaza fetele\femeile ? V-ati prins vreodata nevasta sau fiica ori vreo ruda in extaz ? Daca da, cum ati reactionat?
dinudan97 scrie:salut!
...
n.am prins.o ca se masturbeaza, insa o face periodic. stiu de la ea.. caci uneori ne masturbam.impreuna prin videocall.
ea are 25ani eu am 27.
din povestiri... destainuiri.. ea se masturbeaza de pe la 12 13ani de cand i.a venit prima oara ciclu. virgina nu mai este de la 17ani. dar inainte de pula spunea ca isi baga degetul si.o facea pana avea orgasm. simtea cum ii zvacneste ceva in pizda si un fior prin corp.
ii placea rau si ii facea bine in momentele cand trebuia sa ii vina ciclu..
acum are doua jucarii pe care le foloseste. le abuzeaza pot spune)
intr.o noapte cand am fost la ea si s.a masturbat cu dildoul in timp ce mi.o sugea. n.am mai apucat s.o fut.. ca mi.am dat drumu in 2minute.
m.a excitat rau cand am vazut cat de repede isi baga ala in pizda si cum gemea si in acelasi timp sugea.
nici sa anunt ca termin n.a mai reusit.. (prima oara cand mi.am dat drumul in gura ei)
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: catxx18, Google [Bot], Loading, Majestic-12 [Bot], Tommacaragiu, Trendiction [Bot] şi 112 vizitatori