Moderatori: deniswinch, rmst, has07, Mike_XXX
Keyo scrie:adina.georgianna? E noua
johnnyro3287 scrie:Daca mai aveti vreo favorita, ma anuntati si cand am timp si am ce cautati, mai postez. Un sfat, incercati sa le ocoliti pe-alea care au 2-3 poze pt 15-20$, ca nu sta nimeni sa se aboneze pt ca nu se merita.
catxx18 scrie:johnnyro3287 scrie:Daca mai aveti vreo favorita, ma anuntati si cand am timp si am ce cautati, mai postez. Un sfat, incercati sa le ocoliti pe-alea care au 2-3 poze pt 15-20$, ca nu sta nimeni sa se aboneze pt ca nu se merita.
Cu asta as vrea. Vad ca are ceva material, si nu promoveaza, mi-a zis pe instagram ca ea nu isi face reclama, only-ul ei nu este pentru oricine, are corp de vis, tate, buci, pozeaza mult in costume de baie, se filmeaza pe tiktok si instagram, o arde mai mult prin spania, etc. https://onlyfans.com/monika7777777/media
Giulyano08 scrie:Salut, dacă ai ceva material cu Elena Drondoe?
johnnyro3287 scrie:Daca mai aveti vreo favorita, ma anuntati si cand am timp si am ce cautati, mai postez. Un sfat, incercati sa le ocoliti pe-alea care au 2-3 poze pt 15-20$, ca nu sta nimeni sa se aboneze pt ca nu se merita.
andreas21 scrie:johnnyro3287 scrie:Daca mai aveti vreo favorita, ma anuntati si cand am timp si am ce cautati, mai postez. Un sfat, incercati sa le ocoliti pe-alea care au 2-3 poze pt 15-20$, ca nu sta nimeni sa se aboneze pt ca nu se merita.
Daniela.2002
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: comanradu90, Trendiction [Bot], zayr şi 127 vizitatori