Moderatori: deniswinch, rmst, has07, Mike_XXX
Duracell scrie:Salutare dragilor, sunt și eu un taur disponibil să vă fută femeia prin București. Puteți participa sau privi, cum vreți. Educat, pula de 20 și groasă. Duracell966 pe SPAM
exiledme scrie:Tot nu am văzut ceva serios până acum ? Deci până la urmă și-a dat cineva femeia unui străin ?
doc scrie:... fantezie.sau macar sa iti ajunga acasa si sa-i vezi lenjeria murdara,ce reactie ai avea?
b8tor scrie:sunt curios daca in alte tari e mai usor sau tot la fel
bobolino2000 scrie:Cred că sunt destul de multi bărbați care au fantezii swing, cuckold, nudism, cu soțiile sau prietenele. Și eu am astfel de fantezii. Chestia e că nu știu până unde aș merge dacă ar fi să se împlinească.
Eram student și într-o seară când am venit acasă (stăteam în bloc de garsoniere) mi-am auzit prietena făcând sex cu altcineva. E o senzație fantastică, un drog... Puls ridicat, tremur, senzație de rău, gelozie și toate acestea amestecate cu o stare de excitare extraordinară. Nu mai vrei o astfel de experiență și în același timp abia aștepți să o retrăiești...
Atunci ne-am despărțit. Astăzi îmi doresc să retrăiesc. Da, vedem ce va fi.
Loading scrie:Stilul de viata cuckold este incompatibil cu sentimentul de gelozie.
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Aligator705, Andrei142., BuciBreaker, DotNetDotCom.org [Bot], Hedonism8888, Loading, Tommacaragiu şi 123 vizitatori