de baiat_simplu » Joi Dec 26, 2024 12:42 am
Nu stiu cum e la noi, dar la americani am observat ca sunt tot mai multe cazuri unde femeile au relatii sexuale cu baieti minori. Defapt numarul acestor relatii e probabil acelasi, dar in trecut erau pur si simplu ignorate.
Dpdv legal nu se face diferentiere intre genul "victimei", baiat sau fata, se considera ca minorul nu isi poate da consimtamantul si pedepsele sunt cam la fel.
Presupun ca si la noi legal e la fel dar probabil ca nu se aplica legile si pedepsele cand e vorba de baieti, cel putin nu inca. Ceea ce mi se pare foarte ok si sper sa nu ajungem si noi ca ei.
Voi ce credeti? Ar trebui baietii tratati la fel ca fetele?
Logic poate ca are sens, ca un copil e copil, insa realistic vorbind, un baiat nu este deloc afectat negativ de experienta pe cand la fete este exact opusul. Probabil ca sunt si cazuri unde baiatul sufera trauma dar sunt exceptii, probabil 0.1%, pe cand la fete e peste 99.9%. As zice ca se intampla exact opusul la baieti - experienta il afecteaza pozitiv, baiatul capata incredere in sine de la o varsta mai mica. Situatia se schimba complet cand abuzatorul este barbat, atunci copilul va suferi o trauma, dar in acele cazuri nici nu exista consimtamant, sansele ca copilul sa fie gay sunt 0.
Aici un caz ca si referinta, femeia a primit 6 ani de puscarie. Pedeapsa care nu reflecta prejudiciul, care nici nu exista in practica, exista doar in teoria legislativa.
youtu.be/iW1Q_PTbCK4
ps: vorbesc din experienta ca sa zic asa, am fost "abuzat" in liceu si clar nu mi-as dorit ca profesoara mea de info sa fie pedepsita pentru ce a facut