Moderatori: deniswinch, rmst, has07, Mike_XXX
spnthx scrie:Pe vremuri, în București, se sugea super bine (mulți doritori de ambele părți ale penisului) și la mall Afi (la băile de sus de lângă Zara) și la mall Promenada (la băile de la -1). Ce s-a întâmplat cu acei oameni? observ ca nu mai e nimeni, mai trec pe acolo, mai dau cercuri, absolut nimic; iar cel puțin înainte de pandemie nu stăteai 10 minute fără pice ceva; eu personal am niște super amintiri.
Ps. Acolo este mult mai curat și mai civilizat, urina și jegul de pe jos de exemplu de la băile metrou Victoria, nu mai zic gara de nord - nu suntem totuși animale in grajd. Acolo la mall e discret, curat, liniștit.
Scrieți aici dacă mai obișnuiți să veniți in aceste malluri, când, ce va place să faceți, etc.
Ps. Pe vremuri cei care erau interesați direct aveau câte un buzunar de la blugi scos afară puțin, cat să dea doar un semn ca sunt interesați de … dialog.
Aștept reply uri înainte de mesaje private. Mulțumesc
am18anisice scrie:caut pe cineva din brasov vreau sa sug pula si sa mi o iau in cur pentru prima data am 18 ani in brasov. astept mesaj cu poze pe email @[email protected]
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 27 vizitatori