BENEFICIILE CONTULUI PREMIUM

Daţi-ne like pe pagina oficială de FaceBook

De vînzare: PostereCD-uriCasete audioMachete auto

Parteneri: Link-ul tău aiciLink-ul tău aiciLink-ul tău aiciLink-ul tău aici

Intamplari din viata

Filmuleţe şi poze excitatante pentru labagii
Imagine Ultima poză la care ai dat labă Imagine Poze/filmari cu neveste/amante/foste

Moderatori: deniswinch, rmst, has07, Mike_XXX

Reguli forum
Citiţi regulamentul înainte de a scrie pe forum
Folosiţi Imagine căutarea înainte de a deschide un subiect nou
Puteţi contacta administratorul la adresa [email protected]

Re: Intamplari din viata

Mesajde Adickwithfeelings » Dum Aug 18, 2024 8:44 pm

ceva nou cu ea?
Adickwithfeelings
labagiu premium
labagiu premium

Orientare sexuală: hetero

Reclame

Mesajde magraun6 » Dum Sep 22, 2024 10:40 am

e facuta pt pula
magraun6
labagiu vizitator
labagiu vizitator

Puncte de reputaţie: -4073

Mesajde Torgen » Lun Sep 23, 2024 4:32 pm

Superbe povesti, multumesc, baieti!

Am si eu o poveste, ma cuplasem cu o tipa de o saptamana si la un moment dat a venit la mine, cica hai sa ne uitam la un film. Bun.

Vine tipa la mine , ne tot uitam la filmul respectiv, pe care ea l-a mai vazut, cand la un moment dat incepe sa ma saruta pe gat si sa imi sopteasca in ureche sa fiu atent acolo, ca n-am eu treaba cu ce face ea, sa ii vad filmul si apoi sa ii povestesc, ca are o surpriza pentru mine mai tarziu daca tin minte.

Buuun, asa ca ii aluneca usor mana pe coapsele mele, ma desface la blugi si mi-o ia la laba. Dupa scurt timp imi ridica tricoul si ma saruta pe abdomen, si usor usor coboara in jos cu limba pe pula. Incepe sa mi-o suga incet, apoi din ce in ce mai elegant, deep, si umed. A inceput sa geama usor in timp ce mi-o sugea si cand eram gata gata sa-mi dau drumu, o scoate din gura si ma saruta in timp ce mi-o freaca sa termin tot, razand si zicandu-mi ca ea nu serveste sperma.

Eh, nu e grav, muia si laba a fost buna, nu aveam de ce sa ma plang.

Totusi am reusit cumva sa fiu atent la firu filmului si am vrut sa ii povestesc dar mi-a pus degetul pe buze si a spus ca mai tarziu.

Mai tarziu nu a venit, ca nu s-a mai intamplat nimic in seara aia. Dar a doua zi, am mers cu masina prin oras, si la un moment dat ne-am oprit intr-o parcare la marginea orasului, nu mai stiu de ce. Era relativ intunecata parcarea, dar totusi treceau masini pe acolo pe drum. Si atunci... a inceput sa ma sarute si mi-a desfacut blugii. Nici nu s-a mai chinuit sa mi-o ia la laba, ca a sarit direct sa mi-o ia intre buze.

SI imi zice sa ii povestesc filmul ma fix atunci. Am inceput sa ii povestesc, ce sa fac... si din cand in cand gemea usor si zicea mmhm, mhm, ma aproba. Mai aveam putin si terminam si ii zic stai stai sa caut un servetel. Dar a scos-o din gura, s-a uitat la mine si mi-a zis ca nu e nevoie, ca mi-a zis ca are o surpriza, si mi-a lins-o asa de la baza pana la varf apoi a bagat-o toata in gura si a inceput sa mi-o suga, asa ca i-am zis ca "i'm gonna cum, i'm gonna cum!" sa o anunt, sa fiu baiat finut, dar a continuat si a inghitit tot, tot, nici un strop nu a lasat, nu am mai avut nevoie de servetel. Frumoasa surpriza mi-a facut :x
Torgen
labagiu premium
labagiu premium

Puncte de reputaţie: 3

Mesajde Mike_XXX » Mar Sep 24, 2024 6:32 am

Torgen scrie:... Frumoasa surpriza mi-a facut :x

Chiar că!
Mike_XXX
★moderator global★
★moderator global★

Nume real: Mihai
Orientare sexuală: bisexual

Mesajde mariusmrs » Mar Apr 22, 2025 8:59 am

Frumoase povesti
mariusmrs
labagiu vizitator
labagiu vizitator

Puncte de reputaţie: 0

Mesajde Shiner » Mar Apr 22, 2025 9:02 am

Cea mai tare faza când am labarit la nasa
Shiner
labagiu premium
labagiu premium

Orientare sexuală: bisexual
Puncte de reputaţie: 2743

Răspuns rapid

Această întrebare este o metodă de a preveni trimiterile automate de către boţii de spam.

Ascunde Răspuns rapid
Anterior

Înapoi la Material de labă