Moderatori: deniswinch, rmst, has07, Mike_XXX
eneal » Joi Oct 06, 2022 7:42 am scrie:Sa stiti ca acelasi miros ametitor si furnicaturi in pula le simtiti si mirosind protej-slipurile. Eu am avut ocazia sa miros un protej-slip folosit al unei colege de munca. L-am luat din cosul de gunoi de langa wc. L-am mirosit, era usor galbui si avea un miros discret de pizda. L-am pus in buzunar si l-am luat acasa unde m-am labarit in el si l-am mirosit pe indelete.
kooldre scrie:Anul trecut mi.am tras ultima data laba la o pereche de chilotei. Chiloteii cumnatei. Ea locuind în alta localitate a trecut cu ceva treburi pe la mine prin oras, unde a si ramas doua zile. Am prins momentul cand a plecat de acasa impreuna cu nevasta.mea. Atat mi.a fost. Cu pula sculata direct la bagajul ei m.am dus. Am desfacut fermoarul si am vazut ceva dantela. Pffff...eram deja foarte excitat. Am scos o pereche de chiloței și un sutien. Le.am mirosit putin dupa care am luat chiloteii, i.am pus pe pula si am început sa o frec. Ca sa i simt prezenta si sa fie mult mai tare senzația am deschis pe telefon profilul ei de fb. Super tare! Ma uitam la pozele ei si imi făceam laba cu chiloteii. N.am spermat pe ei de teamă sa nu dau de banuit. In schimb si.a luat tributul pe telefon.
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Aligator705, Andrei142., BuciBreaker, Google [Bot], Hedonism8888, Loading, Tommacaragiu şi 124 vizitatori