Moderatori: deniswinch, rmst, has07, Mike_XXX
labaibuna scrie:Imi place la nebunie sa gust o pizda la cur si sa i-l scociorasc cu limba !
labaibuna scrie:Labar_muist scrie:Scociorasc?? Ce plm e aia?
https://dexonline.ro/definitie/scociorî![]()
labaibuna scrie:Pentru a aprofunda discutiamie, unuia, imi place degustarea nu numai a rozetelor netede, regulat plisate radial - si mai pigmentate, cu raza mare a stelei, daca se poate, mmmm, mersi -, ci ma innebunesc si cele inflorite ale muierilor mai coapte. Spre exemplificare/ilustrare doar (ca nu-i chiar aici locul de imagini... hihihi...), am crezut ca ma scap pe mine de excitare la asa ceva, pe langa ca-mi curgeau balele pana pe piept de pofta de a-i smotoci intre buze si a-i suge hulpav un asa boboc mustos,carnos (nu doar de a i-l scociori, adanc, cu limba
![]()
).
...
Labar_muist scrie:labaibuna scrie:Pentru a aprofunda discutiamie, unuia, imi place degustarea nu numai a rozetelor netede, regulat plisate radial - si mai pigmentate, cu raza mare a stelei, daca se poate, mmmm, mersi -, ci ma innebunesc si cele inflorite ale muierilor mai coapte. Spre exemplificare/ilustrare doar (ca nu-i chiar aici locul de imagini... hihihi...), am crezut ca ma scap pe mine de excitare la asa ceva, pe langa ca-mi curgeau balele pana pe piept de pofta de a-i smotoci intre buze si a-i suge hulpav un asa boboc mustos,carnos (nu doar de a i-l scociori, adanc, cu limba
![]()
).
...
mmmm....deja imi ploua in gura! Foarte apetisant si perfect pentru lins!
Zeul Internetului » Mie Oct 25, 2017 11:28 pm scrie:Aşa e, nici mie nu îmi plac alea prea slabe. Femeia modernă, femeia "şnur". Fără ţîţe, fără cur.
mihai1969 » Joi Noi 23, 2017 8:47 am scrie:De ce? erau limbi de bocanci?!?
motanul » Joi Noi 23, 2017 8:29 am scrie:Am primit niste limbi in cur saptamana trecuta de am vazut stele verzi!
Înapoi la Cafeneaua labagiilor
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 51 vizitatori