de tudorvladimirescu » Mie Aug 30, 2023 5:47 pm
intre barbati intr-adevar nu a fost nimic de genul gay, dar la partea cu buckake si creampie party...iubita mea si Ioana (fosta ei cea mai buna prietena) si-au luat sperma pe fata la greu.
am facut eu o gluma legata de petrecerea anterioara la care iubita mea a supt pula la toti baietii (asta pe la inceputul partyului) si am zis "nu are ce sa se intample asa rau, data trecuta am auzit ca a luat-o la 11 in gura, mai rau nu se poate", iar unul din baieti mi-a raspuns "ca a supt-o la 11 e ceva, dar iti dai seama sa isi dea drumul 11 baieti pe fata ei?". era inceputul partyului si iubita mea a auzit (lucru ce a incitat-o) si a zis "ca tot abia am ajuns toti si sunteti full, de ce sa nu va goliti pe fata mea?". am ramas socat, dar nici nu am apucat sa reactionez bine ca deja se apucase de treaba, iar in cateva clipe baietii erau cu pula scoasa langa ea si o frecau asteptandu-si randul. iubita mea si Ioana mereu au fost in competitie, iar Ioana cand a vazut ce face iubita mea s-a bagat si ea in mijlocul baietilor ai a inceput sa le faca oral. desigur ca m-am alaturat si eu, cand mi-am scos pula (deja foarte sculata) iubita mea se indrepta spre mine sa mi-o suga, dar Ioana a fost mai rapida si a inceput sa imi faca un oral cu pofta. nu stiu cine luase de la mai multi baieti sperma pe fata, dar cert e ca amandoua erau pline...totusi dupa mine parca Ioana avea mai multa.
la creampie party nu as putea sa zic ca iubita mea a avut parte de asta, maxim 2 au terminat in ea, insa una din fete avea fantezia asta..s-a dezbracat si a zis ca ar vrea sa ne dam toti laba si cand suntem aproape sa terminam sa venim sa ne dam drumul in ea. s-a asezat intr-o pozitie mai ciudata (cu picioarele in sus) si astepta sa o umplem...a curs foarte mult si pe pizda ei, sincer chiar arata foarte misto cu pizda plina de sperma...noroc de anticonceptionale ca altfel nu aveam parte de asa ceva