de spnthx » Vin Oct 04, 2024 12:05 pm
in general, la baile publice cu pisoare, oricine sta la pisoare, sau pe langa ele, mai mult decat strictul necesar, adica pipi 30 de secunde, spalat pe maini si plecat sau plecat direct, ar putea sa iti dea de inteles ca este in cautare de ceva.
in general in experienta mea, cand intalneam astfel de persoana, care statea la pisoar prea mult, sau statea degeaba pe acolo, cand ne intalneam privirile, persoana mergea intr-o cabina de toaleta, si lasa usa intredeschisa, dandu-ti de inteles sa intri si tu. daca tu doreai, lasai cateva secunde sa treaca sa nu se prinda cineva si apoi intrai. acolo vedeai la fata locului, ce se intampla - in principiul este pe actiune, adica nu stai la povesti sa te cunosti intai, poti spune dinainte, imi place sa sug, sau imi place sa o dau la supt, si lasi lucrurile sa se intample, daca vrei, cand nu mai vrei, nu te mai simti ok, spui stop si iesi, e un loc public, nu iti face nimeni nimic - idee e sa te relaxezi si sa faci ce iti place.
la fel si tu daca vezi pe cineva la pisoar care pare mai timid, incepator, poti intra tu intr-o cabina de toaleta dupa ce in prealabil v-ati intersectat privile, lasi usa intredeschisa putin, si scoti pula - cand persoana aceea intra, si te vede cu pula afara, stie pentru ce intra, nu mai este urma de indoiala ca poata a inteles gresit semnalele.
Daca vii vreodata prin Afi sau Promenada, poti da un semn; eu merg poate chiar in seara asta (04.10). succes.
PS. am mai vazut uneori, ca unele persoane isi mai scot f putin buzunarul de la blugi afara - nu m-am inselat niciodata pana acum, toti care aveau un buzunar putin iesit, cel din fata, erau mereu in cautare de ceva.
PS2. se poate poate intampla uneori ca ambele persoane care se intalnesc sa vrea sa suga amandoua, nu sa dea la supt. sau amandoua sa vrea sa dea la supt, nu sa suga - atunci spui frumos O zi frumoasa, salut, iesi si iti vezi de treaba. fiecare e acolo sa iti satisfaca dorinta.