de tudorvladimirescu » Joi Aug 17, 2023 7:52 pm
nu as zice ca sunt chiar mai interesante dar daca asta vreti voi...ca sa va dau mai mult context, prietenul iubitei mele e un prieten comun. ne stim de mici eu cu el, insa stam in zone diferite si nu prea am iesit asa des. in schimb el si iubita mea stau aproape unul de altul si ieseau frecvent impreuna. intre ei au fost multe interactiuni, atingeri etc. fundul iubitei mele e destul de ravnit sa zic asa, multi voiau sa il atinga insa ea nu ii lasa, doar pe el il lasa sa ii puna mana pe fund cum voia. el a placut-o mereu (fapt stiut si de iubita mea) insa a fost las si nu i-a spus nimic. cand am cunoscut-o pe iubita mea am inceput sa vorbim des si sa iesim (evident iesea si el cu noi dar era cam in plus), lucrul acesta a stranit o rivalitate intre mine si el. iubita mea s-a combinat cu mine si nu prea au mai avut treaba ei doi, doar daca se vedeau intamplator pe strada, nici nu au mai vorbit. duminica cand a plecat, evident ca s-a dus la el (nu la petrecere) si mi-a spus ca nu a ezitat deloc, imediat ce au ajuns in apartament la el s-a pus in genunchi sa ii suga pula. cand mi-a prezentat outfitul de petrecere mi se ridicase si mi-a zis ca avea pofta sa imi suga pula, dar s-a abtinut ca sa ii faca lui un oral bun. nu prea mi-a detaliat ce au facut, mi-a zis doar ca e bun la pat si ca daca ar fi stiut l-ar fi incercat mai de mult sa se distreze..
in schimb, ca sa se razbune mi-a mentionat ceva...statea aplecata (cu fusta pe ea) iar el ii dadea limbi si din greseala i-a alunecat limba spre cur iar ea a zis "daca tot ai umezit acolo...ce zici daca intri?". EA I-A CERUT SPECIAL CA SA SE RAZBUNE, mi-a spus ca nu prea o incanta ideea dar i se parea incitant sa faca asta drept razbunare...ei bine, partea dureroasa e ca a spus ca a fost grozav analul cu el si ca de acum daca mai vrea anal la el merge, ca ea nu ar putea sa faca anal cu mine. mi-a zis ca el are pula mare 20+, dar subtire, insa pentru anal se simte bine. eu nu pot sa mint, nu am pula de 20, dar sunt pe aproape, in schimb e groasa si a zis ca ar fi fost dureros sa i-o bag in cur( mi-a zis totusi ca in vagin se simte mai bine a mea). a facut anal cu el pana cand si-a dat drumul pe fusta ei..mi-a si aratat toate petele de la sperma lui si mi-a spus ca nu mai spala fusta, o tine drept amintire...