Moderatori: deniswinch, rmst, has07, Mike_XXX
pula groasa 25 » Sâm Mai 27, 2023 2:41 am scrie:pizde de pizde nudistele astea, am facut cele mai misto labe din ultima vreme , o noapte de laba tare buna, nici nu stii la care din poze sa o freci mai tare , la tate , la cururi ,la muiane , la picioare, bai toate da toate te excita la max si o freci cu spor. Laba placuta tuturor !
masuka » Lun Mai 29, 2023 7:23 am scrie:Misto tare la nudisti. As sta numa cu pula sculata
Marsram » Mie Mai 10, 2023 9:24 pm scrie:ffs888 » Mie Mai 10, 2023 6:51 pm scrie:majoritatea nu sunt romance
To ce am pus și eu și SecretVoyeur sunt românce. Poate ar trebui să mai vizitezi și tu plajele de la Costinești, Vamă, etc, ca să recunoști zonele. Dacă te uiți la unele poze se și vede pe sticlele de apă că sunt ape minerale românești, de exemplu. La tipa pe iarbă se citește pe umbreluțe în spate Dorna. La multe se vede epava de la Costinești în spate. La unele sunt poze făcute în zona Golfului Francezului din Costinești și din zona 23 August. Am fost atent la ce postez ca să fie în topic, iar SecretVoyuer a postat poze făcute chiar de el.
Deci "majoritatea" aia de care zici tu nu e susținută de nici măcar un exemplu ci o arunci așa la grămadă neștiind despre ce vorbești.
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Aligator705, Andrei142., BuciBreaker, Hedonism8888, Majestic-12 [Bot] şi 125 vizitatori