A trecut vara. As avea atat de multe de povestit dar nu am avut timp sa postez.
Am fost si vara asta la pensiunea pentru naturisti. S-a nimerit ca in toata pensiunea au fost o multime de femei. Au fost cupluri de gagici, dintre care un grup de 4 lesbi, dar in rest nu stiu daca lesbi pentru ca regulile locului nu permit "apropierile" in public, si au mai fost trei cupluri hetero care aveau fete. Baieti am fost eu, Soldatelul, si cei trei tati dar si din aia unul a plecat ca li s-a terminat sejurul. Si Soldatelul a venit cu fata. Gagica-sa nu stie ce e intre el si noi, asa ca nu ne-am jucat in trei ca de obicei.
Noroc ca unul dintre baieti e de varsta noastra si am avut cu cine vorbi ca intre baieti.
Avand in vedere cum au decurs lucrurile anul trecut, inainte sa venim mi-am facut scenarii cum sa actionez anul asta.

Cand am ajuns si am vazut multimea de fete m-am cam dezumflat ca ar fi iesit prost daca faceam tampenii. N-am facut tampenii dar mi-am incarcat imaginatia cu material de laba. Am studiat toate pizdele. Le-am admirat in diverse pozitii, vazute din fata intinse pe sezlong, si cel mai misto cand stateau cu picioarele ridicate, sau vazute din spate cand stateau intinse pe-o parte sau cand se aplecau. Regulile nu permit erectii la vedere dar cum semierectia nu e erectie, am umblat cu pula semierecta iar cand incepea sa se arcuieze acopeream cu prosopul. Imi dadeau erectie momentele in care surprindeam pe cate una ca ma studiaza.

Asta m-a tinut in mare forma iar gagicamea a profitat. In cele 6 zile pline am facut sex de 9 ori. Si-a luat la limbi in pizda de i-am inrosit-o. Intr-o singura dimineata a intrat si Soldatelul la noi ca inca dormea papusa lui, si am facut o nebunie rapida in trei. Si am mai facut o laba cu el la dusurile din curte, unde la barbati nu prea avea cine sa intre. Cam atat cu Soldatelul.
Gaurile de cur au fost mai greu de zarit dar am filat cateva fete mai slabute carora li se vedea rozeta cand se aplecau sau cand stateau pe sezlong culcate pe-o parte si cu curul scos. Mi se scula instant cand vedeam gaura curului. Si gagica Soldatelului era in vizorul meu dar o faceam discret. I-am propus ca intr-o zi dupa ce-o fute sa ma lase sa-l miros la pula, cum v-am povestit ca face colegul meu Pulosu, dar fantezia nu s-a realizat.
Pentru ca era cel mai abordabil, mi-am stabilit obiectivul ca anul asta fac laba in fata celui de varsta noastra. E genul de baiat cuminte, cu ceva tupeu dar clar nu cu tupeul lui daddy de anul trecut. Nu oricine vine la pensiune pentru naturisti, si am observat ca ii placea sa se piarda cu privirea in pizde, si si lui i se ingrosa pula, asa ca Marcel era candidatul potrivit.
Fetita lui e mica asa ca nevasta-sa dormea dupamiezele cu fata iar el era afara cu mine.
Fiind cu ochii si pe el am vazut ca atunci cand veneau anumite fete la piscina se aseza pe sezlong si se uita dupa ele si avea erectie. In pozitia sezand nu i se vedea, ci doar daca erai in fata lui sa privesti intre picioare. Am vrut sa vad cum ii arata pula sculata si i-am dus o bere si m-am pus in fata lui. Era intarita bine, usor curbata intr-o parte si capul iesit de sub piele si umflat ca o castana.
Cand l-am intrerupt din meditatia lui s-a uitat la mine iar apoi si-a verificat pula si a zambit dar nu a fost un zambet de rusine ci unul de mandrie gen "asta e pula mea".
I-am zis ca asa patesc si eu dar n-am putut vorbi pe subiect pentru ca veneau fete spre sezlonguri. A inceput sa i se dezumfle iar cand si-a pierdut rigiditatea mi-a zis sa mergem sa stam la masa. Nici nu se putea mai perfect pentru ca la mese nu era nimeni. I-am zis din prima, inainte sa inceapa cine stie ce discutie, ca are capul mare. El glumind a intrebat "care, asta sau celalalt?"
Vedeti, acestea sunt semne cand stiti ca puteti forta nota sa duceti evenimentele in directia dorita. Profitati daca vedeti un interes cat de mic din partea celuilalt. M-ati intrebat cum de am parte de ceea ce povestesc. Mi-am facut experienta in a profita de oportunitati, sau atunci cand acestea nu exista stiu sa le initiez.
Pentru ca vroiam sa ma auda vorbind vulgar i-am zis ce mare are capul pulii, si i-am vazut mandria din privire. Si i-am zis ca patesc ca el si nu e zi in care sa n-o iau la laba din cauza a cate pizde vad in jur, si ce le-as mai linge. M-a intrebat glumind daca si pe nevasta-sa. Am intuit ca nu l-ar deranja daca zic da, si am ras amandoi. M-a intrebat de gagica Soldatelului. Era clar ca Marcel are chef de discutii despre sex. I-am zis ca si eu ma uit dupa gagica prietenului meu, si ca imi place sa ma uit la gaurile ei. Mi-a facut cu ochiul in sensul ca e de acord cu mine iar apoi un semn sa ma uit la doua dintre lesbiene care se ungeau cu crema. L-am intrebat daca ar vrea sa le vada pizda in pizda si mi-a zis ca asta ii place sa vada in filme, cum doua se freaca pizda in pizda. A tinut sa mentioneze ca nu si pe doi pula in pula. Poate fiind vulgar am lasat impresia ca ma dau la el, nu stiu, si poate a vrut sa imi transmita ca nu e interesat. L-am intrebat daca-i place pozitia doi pe una. A zis da si atunci i-am zis ca in pozitia asta se mai freaca si pulele. A ras si mi-a zis ca sunt pervers. Aveam pula arcuita sub masa. Eram curios cum e a lui. I-am si zis ca nu stiu cum am sa ma ridic ca acum o am sculata. El mi-a raspuns ca lingem berile pana seara, accentuand pe lins. Deci precis o avea sculata din moment ce a zis la plural.
As fi fortat discutia in functie de interesele mele dar a venit la masa si Soldatelul.
Mi-am facut scenariul cum sa ma vada Marcel facand laba. Daca bea bere la piscina foloseste toaletele din curte. Acolo sunt si dusurile si ma putea surprinde la dus.
A doua zi s-a nimerit o dupamiaza extrem de calda iar dupa pranz lumea a preferat sa stea in camere. Eu i-am zis sa stam la o bere la piscina. Oricum asta avea de gand pentru a le lasa pe fete la somn.
Dintr-o bere s-au facut mai multe.

Era pilit si mai dezlegat la gura. Intentiile mele ma faceau din ce in ce mai excitat si mai cu tupeu. I-am zis sa ne asezam la umbra pe margine piscinei, pentru ca din coltul acela vedeam daca e miscare in zona.
Pula lui era moale. A mea era semi si saliva lichid. Nu i-a acordat atentie pulii mele cand ne-am mutat la piscina. Ma gandeam ca se uita si zice ceva. El s-a asezat direct cu fundul pe margine si picioarele in apa, iar eu am fortat pentru atentie si m-am pus pe vine sa vada cum imi atarna, si ca sa atrag atentia mi-am belit-o si am tras de piele pana s-a prins sub capul pulii si a ramas belita cum imi place s-o tin de obicei. Spre satisfactia mea a urmarit fiecare miscare si instinctiv si-a belit-o si el zicand ca trebuie sa ni se bronzeze si capatana. Exact asa.
Noi eram la umbra dar gestul conteaza.

Am mai tras odata de piele s-o intind pana la cotor si a vazut ca mi-e sculata. Mi-a zis sa ma bag in apa sa nu ma vada cineva. A intrat si el si a stat o vreme. Deja ma panicam in gandul meu ca trece vremea si poate apare din nou lumea la piscina. Nu stiam exact ce vreau sa fac dar stiam ca in ziua aceea era momentul.
A iesit si s-a asezat pe colt, m-am ridicat din piscina pe latura opusa lui, destul de lent cat sa pozez cu gaura curul si coaiele. Cred ca s-a uitat pentru ca a lasat privirea in jos cand m-am intors cu fata spre el. Pulele ne erau intrate la apa. A remarcat ca mi-e mica si a intrebat daca "mai esti cu chef". Pentru ca am ras de el si-a dat seama ca nu s-a exprimat cum trebuie si a facut precizarea ca intreaba daca a avut efect faptul ca m-am bagat in apa. I-am zis ca de la bere si apa rece acum ma trece pisarea si lipsesc putin. Nici el nu fusese la baie deci ma gandeam ca va veni la toalete, si am vrut sa i-o iau inainte.
Evident ca m-am bagat sub dus si am inceput sa fac laba. Am stat ceva mai mult decat dureaza o pisare si pana la urma am auzit ca vine cineva. M-am pozitionat cu fata spre intrare, am lasat capul pe spate sub dus cu ochii inchisi, sa am scuza ca nu stiam ca e cineva, si am inceput sa frec pula. Era Marcel ca a strigat "tot aici esti?" Am oprit dusul si i-am raspuns ca detensionez putin situatia.
Nu stiu ce a vazut cand a intrat ca s-a dus in partea cu pisoarele. Am intuit ca dupa va veni la dusuri si nu m-am oprit din belit pula. Adrenalina m-a facut sa-i strig cu tupeu "hai aici". A aparut la colt cu mana pe pula ca si cum inca se pisa si s-a rezemat acolo si a zis "asa asa, da-i tare" si a zis ca ii ametit, si a dat drumul la doua jeturi scurte dupa care a scuturat-o.
Totul a durat secunde dar a fost momentul perfect sa ejaculez. El scutura pula de pisat iar eu de sperma.

S-a uitat la pula pana am muls-o iar cand ni s-au intalnit privirile a dat din cap razand.
In seara aceea mi-a zis ca azi ne-am pilit rau si a tinut sa mentioneze ca bine ca nu ne-a prins cineva. El n-a facut nimic dar se pare ca a fost interesat sa participe in jocul meu.