de arthur_alex » Mar Apr 25, 2023 1:40 pm
Am fost si eu la Soho anul trecut prin August. Sunt casatorit, eram curios.
Am primit papuci, o bratara si un prosop si un prezervativ. Curatenie 8/10, atmosfera 9/10.
Casa e un adevarat labirint cu saune, jacuzii, zona de discoteca, cabine pentru sex care se inchid cu un fel de masa de masaj sau pat de o persoana, glory hole, dungeon pentru fanii BDSM, un fel de labirint intunecat la subsol.
Erau vreo 20-30 de persoane, mare parte din ei straini/turisti, erau si atletici, si mai plinuti, si tipi normali, era si un negru. In general lumea e decenta, civilizata, nu trage nimeni de tine. Majoritatea sunt fie sunt curiosi, fie asteapta sa fie abordati. Socializa doar cine era implicat intr-o actiune, in rest se cam plimba toti singuri dintr-o camera in alta.In general toti stau in prosop, unii erau in prosop si la sauna, eu il tineam doar sub fund. Nu am vazut pe nimeni sa isi fluture pula in vant pe acolo, nici eu nu mi-am facut laba singur de nebun in locurile comune. Am abordat un tip caruia I-am dat o muie in labirintul intunecat de jos. Cat s-a petrecut actiunea, zici ca ceilalti aveau senzor ca s-au si strans 5-6 tipi curiosi care au privit actiunea. Nu am putut sa termin, cand am vazut atatia care se uita la mine, am tras proposul pe mine, i-am zis celui care mi-o sugea ca am o urgenta la baie si am disparut. Probabil s-a prins ca eram stanjenit, nici nu am mai interactionat deloc cu el toata seara. Pentru mine a fost putin ciudat, nu sunt obisnuit.
M-am mai plimbat putin pe acolo, mi-am luat ceva de baut si am intrat in vorba cu un asiatic la vreo 30 de ani destul de simpatic si aranjat. Am mai stat pe la saune, pe la dus, ne-am facut laba reciproc in locuri ferite si intunecate apoi am mers intr-una din camerele de sus care se inchid. Ne-am supt-o reciproc. Deoarece avea pula mai degraba mica (si nu m-ar fi durut), i-am zis sa ma futa. Inainte sa o bage mi-a lins bine curul, dar din pacate a obtinut cam greu o erectie pe care oricum nu a putut sa o sustina prea mult timp. Am incercat sa il fut si eu, dar nu aveam lubrifiant si a zis ca il doare destul de tare, asa ca am terminat cu o laba pe curul lui. Tipul era gay, desi i-am spus de la inceput ca sunt bi, a incercat sa ma sarute sau diverse mangaieri mai tandre, dar a inteles si a fost decent cand i-am zis ca nu vreau. Am stat vreo 20 de minute acolo in cabina privata timp in care au incercat usa si au batut o usa o gramada de persoane, probabil se prinsese-ra ca suntem acolo si voiau sa intre. Acuma nu cred ca intra nimeni cu forta sa violeze pe careva, dar totusi mie nu mi-a placut insista unora de a capata atentie.
Per total a fost interesant, cand mai scap de acasa cred ca o mai ma duc dar o sa incerc sa mai merg cu o persoana serioasa pe care sa o cunosc in prealabil. Am mai avut experiente cu barbati dar in cu totul alt mediu, in apartamente, intimitate, etc, de aceea pentru a mine a fost o experienta putin ciudata dar totodata foarte incintanta. Data viitoare o sa ma duc cu mai multe prezervative dupa mine si cu lubrifiant. Probabil poti sa cumperi de la receptie dar acolo e si barul si sunt mai multe persoane si nu intimitatea tinde spre 0. Eu sunt in continuare deschis la experiente noi bi, de preferat tot cu barbati bi casatoriti deoarece inteleg exact contextul si situatia si privim lucrurile in acelasi mod.
Mi-ar placea sa mai aud si alte povestiri de la sauna, pana la urma suntem anonomi aici si putem fi sinceri.