Sunt genul care acorda 20-30 de minute pentru o laba, iar orgasmul este pe masura.
Ca si tehnici am incercat in ultima perioada cateva noi si zic sa le impartasesc cu voi .. poate mai veniti si voi cu noi idei.
1) Se tine pula in mana preferata dar de data asta sa fie rasucita, adica degetul mare(gros) sa fie sub buric bineinteles sa fie lubrifiata, dupa care se incepe miscarea si datul din cur sau din mana
2) Lasa ti chilotii pe tine si atunci cand pula este “par” maseaza prin chiloti ata pulii pana iti dai drumul, poate dura ceva dar orgasmul si timpul de asteptare este pe masura.
3) Odata ce ai pula erecta si aproape de ejaculare, pune lubrifiant in podul palmei si incepe sa freci cu ea varful pulii pana la ejaculare.
4) Formeaza doua inele cu degeletele de la maini, fixeaza unul de unde pleaca capul pulii, celalalt sub el, bineinteles lubrifiant la discretie si poti da drumul la motoras.
5) Incepe sa o iei la laba normal, cand ajungi sa ejaculezi, ia repede in mana niste cuburi de gheata pe jumatate topite Sau zrobite si freac la pula repede pana iti dai drumul.
6) Aceasta metoda poate fi putin mai ciudata dar se merita, am gasit o pe net..
Incepe in pat sa o iei la laba, dar stai in calcaie cu bucicle putin departate, cand esti pe punctul sa ejaculezi, deschide ti bucile la maxim si simte orgasmul din perineu..
O sa mai revin cu noi tehnici daca imi mai aduc aminte de ceva, sper ca ce v-am spus sa va ajute si sa va bucurati de senzantii, nu uitati, o laba se da mereu in liniste, bucura te de o laba la intensitate maxima prin rabdare.