Moderatori: deniswinch, rmst, has07, Mike_XXX
pboy28 scrie:Sunt de la inceput pe aici(cred), asa ca o sa incerc sa fiu cat mai scurt. Stiu ca aveti nevoie de forte noi. Ce fac aici, fac din placere, dar mi-am dat seama ca as putea face ceva mai mult decat ca simplu user asta insemnand ca as dori sa incerc sa fac ceva ca moderator. Problema principala e ca nu am nici macar un minim de cunostinte in ceea ce priveste moderarea unui forum, cel putin d.p.d.v. tehnic. Daca unul din cei doi admini sau chiar unul din moderatorii actuali sau chiar fosti moderatori doresc sa ma initieze in ale moderatului acestui forum le stau la dispozitie. N-am de gand sa abuzez de aceasta functie, vreau doar sa ajut caci iubesc - as putea spune - acest forum, mai ales ca e unic pe la noi. Ma scuzati ca n-am fost asa scurt precum mi-am propus, dar daca vreti un ajutor, ajutati-ma putin si poate va merge pana la urma..... cine stie. id-ul de skype e [email protected] . E simplu..... imi place forumul, vreau sa mearga, voi incerca sa ajut la evolutia lui ca simplu user sau moderator, nu conteaza. Daca sunteti interesati, vorbim pe skype cand avem ocazia sau imi trimiteti mesaje in pvt. As prefera sa primesc mesaje pe skype caci aici din cate am observat nu prea se trimit mesajele sau se trimit dupa o lunga perioada de timp.
Zeul Internetului scrie:pboy28 scrie:Sunt de la inceput pe aici(cred), asa ca o sa incerc sa fiu cat mai scurt. Stiu ca aveti nevoie de forte noi. Ce fac aici, fac din placere, dar mi-am dat seama ca as putea face ceva mai mult decat ca simplu user asta insemnand ca as dori sa incerc sa fac ceva ca moderator. Problema principala e ca nu am nici macar un minim de cunostinte in ceea ce priveste moderarea unui forum, cel putin d.p.d.v. tehnic. Daca unul din cei doi admini sau chiar unul din moderatorii actuali sau chiar fosti moderatori doresc sa ma initieze in ale moderatului acestui forum le stau la dispozitie. N-am de gand sa abuzez de aceasta functie, vreau doar sa ajut caci iubesc - as putea spune - acest forum, mai ales ca e unic pe la noi. Ma scuzati ca n-am fost asa scurt precum mi-am propus, dar daca vreti un ajutor, ajutati-ma putin si poate va merge pana la urma..... cine stie. id-ul de skype e [email protected] . E simplu..... imi place forumul, vreau sa mearga, voi incerca sa ajut la evolutia lui ca simplu user sau moderator, nu conteaza. Daca sunteti interesati, vorbim pe skype cand avem ocazia sau imi trimiteti mesaje in pvt. As prefera sa primesc mesaje pe skype caci aici din cate am observat nu prea se trimit mesajele sau se trimit dupa o lunga perioada de timp.
Aştept şi părerea fetishistului.
deniswinch » Dum Feb 28, 2021 7:40 am scrie:Intru zilnic pe forum. Pot ajuta, daca sunteti de acord.
Înapoi la Întîlnirile labagiilor [PREMIUM Only]
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator