Moderatori: deniswinch, dream53, rmst, Mike_XXX
malaka scrie:salutare tuturor,
nu-mi dau bine seama unde as putea ridica aceasta propunere,daca nu-i locul potrivit aici, imi cer scuze.
se poate ca topicul "fete de pe facebook" sa fie redenumit intr-un mod mai relevant "fete/femei de pe facebook" ?
nu de alta,dar titlul actual al topicului cam limiteaza posibilitatile de postare (exista si un topic de MILF dar sunt suficiente femei onanibile care nu se inscriu in nici una din categorii) .
Zeul Internetului » Mie Oct 25, 2017 12:43 am scrie:malaka scrie:salutare tuturor,
nu-mi dau bine seama unde as putea ridica aceasta propunere,daca nu-i locul potrivit aici, imi cer scuze.
se poate ca topicul "fete de pe facebook" sa fie redenumit intr-un mod mai relevant "fete/femei de pe facebook" ?
nu de alta,dar titlul actual al topicului cam limiteaza posibilitatile de postare (exista si un topic de MILF dar sunt suficiente femei onanibile care nu se inscriu in nici una din categorii) .
S-a făcut: http://onanisti.ro/viewtopic.php?f=4&t=7&p=14266#p14266
rmst » 17 Noi 2017, 13:00 scrie:Si cum o sa dai la mesaje? Aceste puncte de reputatie sunt pentru a " evalua " pur si simplu un utilizator. Deci...nu poti da like sau dislike la vreun mesaj.
Labar_muist » Sâm Noi 18, 2017 7:16 am scrie:Sunt foarte multe subiecte de cacat si forumul mai mult stationeaza pe aceste subiecte! Nu stiu ce sa zic,dar mi se pare foarte slaba activitatea pe aici
Zeul Internetului » Joi Dec 07, 2017 8:05 pm scrie:Nu ştiu dacă o să vă placă sau nu, dar am adăugat fundaluri colorate la mesaje în funcţie de apartenenţa la grupuri.
De exemplu, mesajele labagiului lunii vor avea fundal mov. Am observat că interesul pentru acel concurs este din ce în ce mai scăzut. Mulţi s-au retras iar voturile sunt tot mai puţine. M-am gîndit că, poate aşa, mai animăm lucrurile un pic.
Oricum, această MODificare m-a costat 10 dolari.
mihai1969 » 17 Noi 2017, 13:29 scrie:rmst » 17 Noi 2017, 13:00 scrie:Si cum o sa dai la mesaje? Aceste puncte de reputatie sunt pentru a " evalua " pur si simplu un utilizator. Deci...nu poti da like sau dislike la vreun mesaj.
Nu chiar - voturile sunt pe utilizator, dar contorizate pe mesaje; poți verifica: http://onanisti.ro/viewreputation.php?id=85 (la mine).
rmst » Lun Dec 18, 2017 4:01 pm scrie:mihai1969 » 17 Noi 2017, 13:29 scrie:rmst » 17 Noi 2017, 13:00 scrie:Si cum o sa dai la mesaje? Aceste puncte de reputatie sunt pentru a " evalua " pur si simplu un utilizator. Deci...nu poti da like sau dislike la vreun mesaj.
Nu chiar - voturile sunt pe utilizator, dar contorizate pe mesaje; poți verifica: http://onanisti.ro/viewreputation.php?id=85 (la mine).
Nu am inteles nimic din lista aia, doar ca ai un anumit numar de puncte de reputatie.
Da-mi te rog un exemplu de un mesaj ( deci mesaj, nu user-ul care a compus mesajul, ca tu asa ai zis, simteai nevoia de feedbak la mesaj) la care tu ai dat feedbak prin cele doua butoane adaugate de Zeul Internetului. Poti da chiar la acest mesaj pe care il citesti acum. Chiar imi doresc sa vad cum arata un astfel de mesaj pentru ca a fost prea mare bucuria ta cand ai vazut acel update si vreau sa simt si eu aceeasi bucurie si sa vad cat de utile sunt acele butoane pentru mesaj. Retine! Pentru mesaj zic!
Eu unul as fi dat feedbak la mesaj prin butonul " citeaza " . Asa se stie clar la ce dai feedbak. Foarte simplu, nu?
Mulţumesc bit pentru lămuriri. Mă bucur că te implici pe forum
Înapoi la Întîlnirile labagiilor [PREMIUM Only]
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator