Moderatori: deniswinch, rmst, has07, Mike_XXX
labaibuna » Mar Oct 24, 2017 8:48 am scrie:Pentru a aprofunda discutia mie, unuia, imi place degustarea nu numai a rozetelor netede, regulat plisate radial - si mai pigmentate, cu raza mare a stelei, daca se poate, mmmm, mersi -, ci ma innebunesc si cele inflorite ale muierilor mai coapte. Spre exemplificare/ilustrare doar (ca nu-i chiar aici locul de imagini... hihihi...), am crezut ca ma scap pe mine de excitare la asa ceva, pe langa ca-mi curgeau balele pana pe piept de pofta de a-i smotoci intre buze si a-i suge hulpav un asa boboc mustos,carnos (nu doar de a i-l scociori, adanc, cu limba ).
Gianimihalache » Mie Apr 17, 2019 10:04 pm scrie:Pe maicamea as lingeo in cur are un cur bun cand o vad in colanti inebunesc
invisibleoff » Lun Iun 24, 2019 8:05 am scrie:Nu recomand sa incercati sa lingeti/sugeti un cur kkt proaspat si nespalat, puteti ajunge chiar si la hepatita B sau altele..
Mie unu imi place sa ling un gaoz corespunzator curat, spalat dar sa treaca putin timp de cand a fost spalat, nu mi plac cele proaspat spalate, deoarece exista acum tot felul de geluri de dus, creme, si alte prostii si atunci cand te lasi jos iti lasa un gust nasol in gura, prefer mireasma de găoz clasica, pentru mine daca au trecut 1-2-3 ore dupa dus e perfect.
Înapoi la Cafeneaua labagiilor
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Bing [Bot] şi 101 vizitatori