Moderatori: deniswinch, rmst, has07, Mike_XXX
Zeul Internetului » Dum Dec 09, 2018 3:35 am scrie:Nu sînt programator, man. Fac şi eu ce pot.
Tu ce faci de revelion?
fetishistul » Lun Dec 10, 2018 12:19 am scrie:Zeul Internetului » Dum Dec 09, 2018 3:35 am scrie:Nu sînt programator, man. Fac şi eu ce pot.
Tu ce faci de revelion?
Nu e vorba de programare aici, este vorba de un banal forum phpbb3 antic si foarte invechit, in care doar din tutoriale poti realiza ceva frumos.
hhblizzard » Lun Dec 10, 2018 9:07 am scrie:fetishistul » Lun Dec 10, 2018 12:19 am scrie:Zeul Internetului » Dum Dec 09, 2018 3:35 am scrie:Nu sînt programator, man. Fac şi eu ce pot.
Tu ce faci de revelion?
Nu e vorba de programare aici, este vorba de un banal forum phpbb3 antic si foarte invechit, in care doar din tutoriale poti realiza ceva frumos.
Exact! Un banal forum phpbb3, care a mai și fost văduvit de anumite opțiuni (cum ar fi posibilitatea utilizatorilor de a-și edita propriile mesaje - mesaje care le aparțin lor, nu-s proprietatea administratorului forumului).
Înapoi la Cafeneaua labagiilor
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 103 vizitatori