de Loading » Sâm Mai 24, 2025 6:39 pm
Prima....ffff multi ani in urma. Ultima? Weekendul trecut.
Sambata trecuta la 15:00 m-am intalnit cu mai multi colegi de facultate la un restaurant ca sa mai povestim. Mancat ceva, baut ceva si povestit toate prostiile: despre familie, neveste, amante, pizde de la munca etc. Dupa cateva ore bune am spart gasca si ar fi trebuit sa ne retragem fiecare spre casa. Un tip George cu care m-am inteles extrem de bine in facultate, dar cu care nu prea am pastrat legatura a intrebat daca are careva chef de un pahar de ceva la el. Eu si un alt tip Mihai am zis ok. Nu aveam chef sa merg acasa, soacra-mea fiind la noi. Ajuns la el, facut comozi si bagat whisky cu gheata in timp ce discutam despre ce pacalici de presedinte vom avea, indiferent care ar fi acela (a doua zi erau alegerile). Amicul Mihai s-a facut muci dupa cateva pahare si a adormit pe canapea. Eu cu George am mai dovedit vreo 2 pahare iar discutia trecuse de la politica la fantezii erotice. Plm, eram ametit bine, dar avea si pofta sa sug o pula. I-am intrebat daca a incercat, a zis ca nu, dar ca s-a gandit la asa ceva. I-am zis sa mergem in baie sa facem un dus. Am intrat amandoi in cada, ne-am spalat pulele reciproc. Avea o pula nu foarte groasa, dar lunga rau. Peste 20 cm cu siguranta. M-am asezat pe vine in cada si am inceput sa i-o ling in timp ce devenea din ce in ce mai ferma. I-am supt-o acolo incercand sa i iau cat mai adanc in gat. Cum aburii alcoolului isi spuneau cuvantul, nu prea aveam echilbru. Am zis sa mergem in dormitor. Am iesit incet din baie sa vedem ce face Mihai. Sforaia de mama focului pe canapea. Bun, am zis. Ne-am dus in dormitor si am continuat sa-l ling, sa i-o sug. Voiam sa o simt pe toata in gat dar nu puteam stand in fund pe pat asa ca m-am intins pe pat cu capul la marginea patului. I-am zis: baga-mi-o pe gat, dar usor. Mi-a bagat-o in gura si a inceput sa ma futa usor, apoi din ce in ce mai repede si mai adanc. L-am prins de buci si l-am tras spre mine. I-am simtit coaiele pe ochi in timp ce toata pula aia imi intrase pe gat. Ma obisnuisem cu lungimea lui. Am tinut-o cateva secunde apoi am scos-o. I-am zis ca vreau sa ma futa-n gat tare si adanc. M-a futut vreo 10 minute cu pauze din cand in cand ca sa pot respira. M-a intrebat daca poate sa-si dea drumul in gura si gatul meu. I-am facut thumb up si a continuat. Mi-a infipt-o toata in timp ce ejacula in gatul meu. Ii simteam efectiv coaiele cum pulseza pe ochii mei. Simteam jeturile de sperma fierbinte cum imi tasnesc in gat si cum mi se prelinge pe esofag in jos. M-am ridicat si am inghitit tot. I-am lins pula si am supt si ultimul strop de pe canal.
Era randul meu. A inceput-o sa mi-o linga timid si sa suga usor varful. A prins curaj si incredere si a inceput sa o bage mai adanc. I-am zis treaca in pozitia in care am stat si eu. I-am bagat-o pe toata direct fara sa il menajez. Am inceput sa-l fut efectiv in gura, sa-i folosesc gura ca pe un vagin. Coaiele mi se loveau de ochii si fruntea lui ca un pendul. I-am zis ca vreau sa inghita tot in timp ce am explodat in gura si gatul lui. S-a inecat, dar a inghitit si lins tot.
Parca si acum ii simt gustul spermei. Ador sperma, gustul si consistenta ei. Ador sa o plimb in gura si sa inghit tot.