Reguli forum Citiţi regulamentul înainte de a scrie pe forum Folosiţi căutarea înainte de a deschide un subiect nou Puteţi contacta administratorul la adresa [email protected]
Încă niște poze cu jacardeaua. Ultimele două sunt de la noua emisiune protevistă, „Uite cine dansează”. Și-a exhibat cu dărnicie bidoanele, să se bucure o țară întreagă:
Ma, mie imi place mult de tot de femeiusca asta! O fi ea dusa cu capul, dar mi se cam rupe de treaba asta si nu e nici proasta. N-am facut una, ci mai multe labe numai la pozele astea:
hhblizzard scrie:Încă niște poze cu jacardeaua. Ultimele două sunt de la noua emisiune protevistă, „Uite cine dansează”. Și-a exhibat cu dărnicie bidoanele, să se bucure o țară întreagă:
De cativa ani buni nu mi-am mai dat laba la Oana, dar cand am vazut-o la emisiunea de care ai spus, nu m-am putut abtine si am frecat-o cu o pofta nebuneasca! Si acum mi se scoala pula cand ma gandesc cat de mult am spermat pentru ea acum cateva zile. Astept cu nerabdare sa vad cu ce ne mai incanta in continuare
cred ca stie ca suntem multi care ne frecam pulile la ea si cred c-o excita ideea (probabil se freaca la pizda cind isi imagineaza ca cineva isi freaca pula la pozele ei)