BENEFICIILE CONTULUI PREMIUM

Daţi-ne like pe pagina oficială de FaceBook

De vînzare: PostereCD-uriCasete audioMachete auto

Parteneri: Link-ul tău aiciLink-ul tău aiciLink-ul tău aiciLink-ul tău aici

Crina Matei

Fotografii şi videoclipuri cu vedete românce
Imagine Loredana Imagine Inna

Moderatori: deniswinch, rmst, has07, Mike_XXX

Reguli forum
Citiţi regulamentul înainte de a scrie pe forum
Folosiţi Imagine căutarea înainte de a deschide un subiect nou
Puteţi contacta administratorul la adresa [email protected]

Re: Crina Matei

Mesajde Shiner » Mie Feb 26, 2025 4:17 am

Waw,eu am ratat .o ai??
Shiner
labagiu premium
labagiu premium

Orientare sexuală: bisexual
Puncte de reputaţie: 2743

Reclame

Mesajde Pussylover1 » Mie Feb 26, 2025 11:52 am

Pussylover1

Mesajde Pussylover1 » Mie Feb 26, 2025 11:55 am

Si-a aratat lindicul si din fata? Eu nu imi amintesc din pictorialul ala de vreo poza care sa-i arate explicit pizda din fata. Daca exista si o ai, o poti posta?
Pussylover1

Mesajde plai cu boi » Vin Feb 28, 2025 8:48 pm

Pussylover1 scrie:Normal, n-am ratat-o pe Gabriela Cristea si poza in care isi arata pizda in toata splendoarea ei. Nu stiu cum de a acceptat sa ne arate pizda din unghiul ala dar ma bucur ca a facut-o. Dar tot am o slabiciune aparte pentru Crina Matei si poza din spate in care i se vad labiile in toata splendoarea lor. Mereu mi-a placut sa dau dau o laba la poza aia a ei.

Pe Crina Matei an întrebat o pe fb de ce a pozat. Mă rog. Zicea că actrițele se expun. Dar despre Gabriela Cristea . A luat ceva bani sa stea crăcănată că la ginecolog. Ia zi. Cum și descoperi t o și de cate ori ai dat în cap ?
plai cu boi
labagiu vizitator
labagiu vizitator

Orientare sexuală: hetero
Puncte de reputaţie: 7940

Mesajde plai cu boi » Sâm Mar 01, 2025 7:42 am

Pussylover1 scrie:Normal, n-am ratat-o pe Gabriela Cristea si poza in care isi arata pizda in toata splendoarea ei. Nu stiu cum de a acceptat sa ne arate pizda din unghiul ala dar ma bucur ca a facut-o. Dar tot am o slabiciune aparte pentru Crina Matei si poza din spate in care i se vad labiile in toata splendoarea lor. Mereu mi-a placut sa dau dau o laba la poza aia a ei.
plai cu boi
labagiu vizitator
labagiu vizitator

Mesajde Pussylover1 » Sâm Mar 01, 2025 6:47 pm

Adevarat, actritele se expun. De obicei, ele sunt cele mai inclinate sa-si arate pizda dintre vedetele care pozeaza goale, cum a facut si Denise Richards in Playboy. Sau Ioana Ginghina la care am dat o gramada de labe cand i-am vazut pizda. Imi place de Crina ca a fost deschisa cand ai intrebat-o si ca isi asuma felul in care si-a aratat pizda in Playboy. Nu ca Roxana Ciuhulescu care se dadea ca ea nu stia cat de explicite sunt pozele in care i se vedea pizda din spate. Pe Crina Matei am descoperit-o cand a aparut revista. A fost primul numar Playboy pe care l-am cumparat in viata mea si am avut ce vedea. Si azi mai dau labe la poza aia a ei din spate cu fundul si labiile. Ma rog, de pe net mai nou, ca nu mai stiu unde e revista. Apropo, nu stii, are vreo poza in care isi arata lindicul si din fata? Ca mi-ar placea mult sa-l vad in toata splendoarea lui. Iar pe Gabriela Cristea am descoperit-o mai tarziu, si de pe net. Pana s-o vad goala nu ma atragea asa mult fata ei, dar am dat destul de multe labe la poza aia in care isi arata pizda ca la ginecolog. Pe Anamaria Ferent iar am dat niste labe, la poza in care i se vedea pizda din spate. Bine, acolo mai ca mi-l imaginam pe mosul tziriac cum o fute pe la spate, ca parca a fost combinata cu el. Drept sa ti apun Anamaria Ferent pare genul panarama care se fute cu mosi sau negri. Si lui Crina Matei cred ca i-ar sta bine cu un negru,asa blonda cum e ea.
Pussylover1

Mesajde Pussylover1 » Sâm Mar 01, 2025 6:50 pm

De altfel, si forumul asta l-am descoperit cautand pe net poza cu Crina Matei din spate.
Pussylover1

Mesajde plai cu boi » Sâm Mar 01, 2025 10:13 pm

N am cum sa postez. Crina o are pe aia când e printre rafturi. Bine e de la o anumită distanță. Care poza a lui Ginghina ți a plăcut ?
plai cu boi
labagiu vizitator
labagiu vizitator

Mesajde Pussylover1 » Sâm Mar 01, 2025 10:56 pm

https://www.sexiezpix.com/Playboy-Romania-Ioana-Ginghina-9-Pics/thumb-p6.xhcdn.com*a*dJ8b80S5_c1lh_K-7oF2Zw*000*197*691*616_1000.jpg.asp

La asta mie mi s a sculat instant cand am vazut-o. La Ginghina si la Crina am dat cele mai multe labe.
Pussylover1

Mesajde plai cu boi » Dum Mar 02, 2025 7:58 am

Nu merge linkul. Macar zi ce e acolo.
plai cu boi
labagiu vizitator
labagiu vizitator

Mesajde Pussylover1 » Dum Mar 02, 2025 10:34 am

Imagine
Pussylover1

Mesajde Pussylover1 » Dum Mar 02, 2025 10:39 am

Am incercat sa o postez de 2 ori, asteapta sa o aprobe un mod. E o poza in care nu ii apare fata. Apare de la gat in jos. Are o camasa transparenta care ii dezvaluie sanii pe care ii poti admira in toata splendoarea lor. Ii arata pizda exact sub flocii epilati cum ii aveau femeile in perioada aia.
Pussylover1

Mesajde perversex » Mie Mar 05, 2025 3:12 am

Pussylover1 scrie:Adevarat, actritele se expun. De obicei, ele sunt cele mai inclinate sa-si arate pizda dintre vedetele care pozeaza goale, cum a facut si Denise Richards in Playboy. Sau Ioana Ginghina la care am dat o gramada de labe cand i-am vazut pizda. Imi place de Crina ca a fost deschisa cand ai intrebat-o si ca isi asuma felul in care si-a aratat pizda in Playboy. Nu ca Roxana Ciuhulescu care se dadea ca ea nu stia cat de explicite sunt pozele in care i se vedea pizda din spate. Pe Crina Matei am descoperit-o cand a aparut revista. A fost primul numar Playboy pe care l-am cumparat in viata mea si am avut ce vedea. Si azi mai dau labe la poza aia a ei din spate cu fundul si labiile. Ma rog, de pe net mai nou, ca nu mai stiu unde e revista. Apropo, nu stii, are vreo poza in care isi arata lindicul si din fata? Ca mi-ar placea mult sa-l vad in toata splendoarea lui. Iar pe Gabriela Cristea am descoperit-o mai tarziu, si de pe net. Pana s-o vad goala nu ma atragea asa mult fata ei, dar am dat destul de multe labe la poza aia in care isi arata pizda ca la ginecolog. Pe Anamaria Ferent iar am dat niste labe, la poza in care i se vedea pizda din spate. Bine, acolo mai ca mi-l imaginam pe mosul tziriac cum o fute pe la spate, ca parca a fost combinata cu el. Drept sa ti apun Anamaria Ferent pare genul panarama care se fute cu mosi sau negri. Si lui Crina Matei cred ca i-ar sta bine cu un negru,asa blonda cum e ea.

de asta zici? :wanker:
https://workupload.com/file/QHX8FMDXWEx
perversex
labagiu vizitator
labagiu vizitator

Puncte de reputaţie: 12357

Mesajde Pussylover1 » Mie Mar 05, 2025 9:31 am

Da, asta e poza. Chiar ii sta bine in pozitia aia. Andreea Antonescu are si ea o poza tot asa din spate, in care i se vede bine pizda.
Pussylover1

Mesajde plai cu boi » Vin Mar 07, 2025 10:56 pm

Pussylover1 scrie:Da, asta e poza. Chiar ii sta bine in pozitia aia. Andreea Antonescu are si ea o poza tot asa din spate, in care i se vede bine pizda.

Pizda cui ți a plăcut mai mult ? Și de ce ?
plai cu boi
labagiu vizitator
labagiu vizitator

Mesajde Pussylover1 » Sâm Mar 08, 2025 4:17 pm

Pai imi place ca pizda unei femei sa aiba labiile cat mai dezvoltate (nu exagerat), imi place sa am ce strange intre buze. "Buzele" ei de jos intre buzele mele :)). Cel mai mult mi-a placut pizda Crinei Matei in poza cu spatele, la care am dat o gramada de labe. Odata 5 ture la rand in vreo 2 ore. Imi imaginam cum ii dau limbi in pizda,ori cu ea pe spate in timp ce imi tinea cu mainile capul intre picioarele ei, ori eu intins pe spate si ea facand facesitting. Dupa care o ii dadeam la bucile alea. Pe Crina cred ca am futut-o in toate pozitiile posibile, dar de obicei pe la spate. A doua ar fi Ioana Ginghina, si ea are o pizda asa cum imi place mie. Ginghina are si un corp super, feciorelnic, dar cu sani potrivit de mari, si te face sa te simti ca un sultan in haremul lui, cand vine sa futa cea mai noua concubina. Mai ales in poza pe care am postat-o mai sus, unde zici ca e o fecioara aranjata si dezbracata de servitoare pentru tine s-o futi. La ea nu mai stiu cate ture consecutive am dat, dar au fost destule.
Pussylover1

Mesajde Pussylover1 » Sâm Mar 08, 2025 4:21 pm

Si ca sa spun drept, parca m-ar excita putin ca Ginghina sau Crina sa citeasca ce scriem noi aici despre ele si pizdele lor.
Pussylover1

Mesajde plai cu boi » Joi Mar 20, 2025 6:42 am

Dar descrie puțin pizda Gabrielei aCristea . Mie mi se pare că și a tăvălit o pe nisip bine. Iar în poza aia in care sta crăcănată e fix îndemn la laba. Zice pe direct. Fu te mă. Am băgat la greu la poza aia.
plai cu boi
labagiu vizitator
labagiu vizitator

Mesajde Shiner » Lun Mar 24, 2025 5:27 am

As vrea sa o vad și eu
Shiner
labagiu premium
labagiu premium

Orientare sexuală: bisexual
Puncte de reputaţie: 2743

Mesajde Popescualexandru22 » Mar Apr 08, 2025 6:08 pm

ce cur are
Popescualexandru22
labagiu premium
labagiu premium

Puncte de reputaţie: 0

Răspuns rapid

Această întrebare este o metodă de a preveni trimiterile automate de către boţii de spam.

Ascunde Răspuns rapid
Anterior

Înapoi la Dive autohtone