Moderatori: deniswinch, rmst, has07, Mike_XXX
Pussylover1 scrie:Normal, n-am ratat-o pe Gabriela Cristea si poza in care isi arata pizda in toata splendoarea ei. Nu stiu cum de a acceptat sa ne arate pizda din unghiul ala dar ma bucur ca a facut-o. Dar tot am o slabiciune aparte pentru Crina Matei si poza din spate in care i se vad labiile in toata splendoarea lor. Mereu mi-a placut sa dau dau o laba la poza aia a ei.
Pussylover1 scrie:Normal, n-am ratat-o pe Gabriela Cristea si poza in care isi arata pizda in toata splendoarea ei. Nu stiu cum de a acceptat sa ne arate pizda din unghiul ala dar ma bucur ca a facut-o. Dar tot am o slabiciune aparte pentru Crina Matei si poza din spate in care i se vad labiile in toata splendoarea lor. Mereu mi-a placut sa dau dau o laba la poza aia a ei.
Pussylover1 scrie:Adevarat, actritele se expun. De obicei, ele sunt cele mai inclinate sa-si arate pizda dintre vedetele care pozeaza goale, cum a facut si Denise Richards in Playboy. Sau Ioana Ginghina la care am dat o gramada de labe cand i-am vazut pizda. Imi place de Crina ca a fost deschisa cand ai intrebat-o si ca isi asuma felul in care si-a aratat pizda in Playboy. Nu ca Roxana Ciuhulescu care se dadea ca ea nu stia cat de explicite sunt pozele in care i se vedea pizda din spate. Pe Crina Matei am descoperit-o cand a aparut revista. A fost primul numar Playboy pe care l-am cumparat in viata mea si am avut ce vedea. Si azi mai dau labe la poza aia a ei din spate cu fundul si labiile. Ma rog, de pe net mai nou, ca nu mai stiu unde e revista. Apropo, nu stii, are vreo poza in care isi arata lindicul si din fata? Ca mi-ar placea mult sa-l vad in toata splendoarea lui. Iar pe Gabriela Cristea am descoperit-o mai tarziu, si de pe net. Pana s-o vad goala nu ma atragea asa mult fata ei, dar am dat destul de multe labe la poza aia in care isi arata pizda ca la ginecolog. Pe Anamaria Ferent iar am dat niste labe, la poza in care i se vedea pizda din spate. Bine, acolo mai ca mi-l imaginam pe mosul tziriac cum o fute pe la spate, ca parca a fost combinata cu el. Drept sa ti apun Anamaria Ferent pare genul panarama care se fute cu mosi sau negri. Si lui Crina Matei cred ca i-ar sta bine cu un negru,asa blonda cum e ea.
Pussylover1 scrie:Da, asta e poza. Chiar ii sta bine in pozitia aia. Andreea Antonescu are si ea o poza tot asa din spate, in care i se vede bine pizda.
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: DotNetDotCom.org [Bot] şi 65 vizitatori