BENEFICIILE CONTULUI PREMIUM

Daţi-ne like pe pagina oficială de FaceBook

De vînzare: PostereCD-uriCasete audioMachete auto

Parteneri: Link-ul tău aiciLink-ul tău aiciLink-ul tău aiciLink-ul tău aici

Servus

Doar aici gay, lesby, shemale
Imagine Gloryhole Imagine Shemale

Moderatori: deniswinch, rmst, has07, Mike_XXX

Reguli forum
Citiţi regulamentul înainte de a scrie pe forum
Folosiţi Imagine căutarea înainte de a deschide un subiect nou
Puteţi contacta administratorul la adresa [email protected]

Servus

Mesajde Dienutza.diana » Lun Oct 21, 2024 3:13 pm

Buna.
Sunt un tip caruia ii place sa se travesteasca din cand in cand, dar nu neaparat. Imi place sa mi se adreseze la feminin.
Sunt pasiva, imi place sa iau rolul de fata in orice eventuala intalnire. Nu sar din floare in floare, asa ca daca ma abordezi, hai acuma, sau intai foto, voi zice pas. Scuze...
Asadar, ce imi doresc.
Sa gasesc un tip cu care sa ma simt bine, sa ma simt femeie. Nu am facut anal niciodata, doar m-am jucat eu cu obiecte. Am facut oral si i-am dat-o doar cu un singur tip, matur 50+, pentru o perioada relativ lunga. Avand in vedere ca nu am primit niciodata in spate, mi-as dori sa fiu eu fata de data asta. Imi place sa ma joc, imi place sa ma alint, sa ma gudur si imi place la nebunie sa o sug. Nu am avut parte de ceva mare, asa ca nu stiu sa fac deep si alte treburi, dar daca totul este ok, promit sa invat sa fac si asta pentru ca imi doresc si desigur, ca imi place pula.
Nu ma intereseaza sa arati nu stiu cum, chiar deloc. Daca esti matur in gandire, ai bun simt, curatenia este pe primul loc si esti sanatos, nu ai nevoie de altceva. Nu-mi pasa daca esti matur, daca ai burta, daca esti paros, whatever, important e sa ne simtim bine.
Sunt deschisa la interactiune gay gay sau cu mine travestita, bisexual etc.
Ce pot sa ofer? Sarut pe gura fara probleme, o sug, ma joc cu mingiutele, primesc ejaculare in gura, pe fata, pe corp, saruturi pe corp, ma alint, ma prefac fetita, imi place sa ma supun ( nu rough sau hard), dar sa fiu pasiva in bratele unui tip, iar daca nu e foarte mare(groasa), imi ofer "virginitatea". Pe romaneste, vreau sa fiu pizda cuiva serios, curat si sanatos. Daca totul este ok, te poti baza pe intalniri regulate din partea mea. Vreau ceva discret si stabil.
Nu ma intereseaza intimitatea nimanui, pun accent pe discretie, ofer la randul meu discretie maxima.
Nu sunt experimentata, dar promit sa invat chestii si sa ne simtim bine.
Cu riscul de a ma repeta, imi doresc ca eu sa fiu fata, indiferent ca ma travestesc sau nu.
Despre mine.
-30 de ani.
-viata privata - asadar, ofer si cer discretie.
-slaba, 58 de kilograme.
-mica de statura.
-sanatoasa.
-curata.
-Detest mirosurile. Nu trebuie sa mirosi a nu stiu ce mizerie de parfum, dar daca te speli cu apa si sapun, totul e ok.
Sunt din Brasov, caut aici sau in imprejurimi. Nu vreau in natura, pentru ca vreau sa fie mai mult decat o muie la repezeala si pa. Vreau sa ma las folosita, vreau sa ofer mai mult decat o ejaculare rapida.
Nu fac!
-uro/fecale etc.
-palme, brutal, sado etc. Accept doar palme la fund cand o sug sau eventual daca mi-o vei trage.
-bdsm
Pun mare accent pe sanatate asa ca vreau sa discutam inainte.
Asa ca daca prezint interes, o sa devin o mica printesica supusa si o mica tarfulita care adora pula. Imi place sa o sug pana imi amortesc falcile si promit sa o sug la fiecare ocazie, ca doar na, pula a fost inventata sa fie supta, asa-i?
Vorbim aici, sau pe [email protected] si apoi vedem unde duce.
Va pup, xoxo.
Dienutza.diana
labagiu vizitator
labagiu vizitator

Orientare sexuală: bisexual
Puncte de reputaţie: 2

Reclame

Re: Servus

Mesajde Dienutza.diana » Mar Oct 22, 2024 6:51 am

Nimeni?:)) ce pacat....
Dienutza.diana
labagiu vizitator
labagiu vizitator

Mesajde Mike_XXX » Mar Oct 22, 2024 7:20 am

Eh, ce vrei, crezi că e chiar așa ușor?
Ai încercat cumva și pe romeo.com? E mult mai multă lume acolo, inclusiv din BV.
Mike_XXX
★moderator global★
★moderator global★

Nume real: Mihai

Mesajde andmrn15 » Mar Oct 22, 2024 7:27 am

Ooo ba da. Eu de exemplu sunt super interesat, dar stau in Bucuresti :(( :(( :((
andmrn15
labagiu vizitator
labagiu vizitator

Nume real: Andrei

Mesajde Dienutza.diana » Mar Oct 22, 2024 9:05 am

Mike_XXX scrie:Eh, ce vrei, crezi că e chiar așa ușor?
Ai încercat cumva și pe romeo.com? E mult mai multă lume acolo, inclusiv din BV.

Oooo, ms. Voi incerca si acolo.
Dienutza.diana
labagiu vizitator
labagiu vizitator

Mesajde Bbggcg » Joi Dec 19, 2024 3:44 am

Eu sunt din Brașov și sunt interesat.
Bbggcg
labagiu vizitator
labagiu vizitator

Puncte de reputaţie: 0

Răspuns rapid

Această întrebare este o metodă de a preveni trimiterile automate de către boţii de spam.

Ascunde Răspuns rapid

Înapoi la Gay Zone