BENEFICIILE CONTULUI PREMIUM

Daţi-ne like pe pagina oficială de FaceBook

De vînzare: PostereCD-uriCasete audioMachete auto

Parteneri: Link-ul tău aiciLink-ul tău aiciLink-ul tău aiciLink-ul tău aici

Oral pe insula lacului Ciurel/Morii

Doar aici gay, lesby, shemale
Imagine Gloryhole Imagine Shemale

Moderatori: deniswinch, rmst, has07, Mike_XXX

Reguli forum
Citiţi regulamentul înainte de a scrie pe forum
Folosiţi Imagine căutarea înainte de a deschide un subiect nou
Puteţi contacta administratorul la adresa [email protected]

Oral pe insula lacului Ciurel/Morii

Mesajde spnthx » Mie Aug 21, 2024 2:44 pm

Aceasta este o postare mai lunga; pentru cei care nu timp/chef sa citeasca - povestesc in detaliu cu mi-a supt pula un strain pe insula lacului Morii/Ciurel acum cateva seri.

Salut, Obisnuiesc destul de des sa merg seara 21:30-22:30 pe insula lacului Ciurel/Morii, sa ma relaxez, sa ma racorez dupa o zi de canicula si sa pierd vremea, privind in zare luminile orasului.

Este o bezna completa acolo, din cand in cand mai trec oameni, cupluri, barbati singuri, chiar si femei singure. Imi place sa scot pula din pantaloni sa o las la aer. Nu stiu daca femeile care trec ma vad cum stau pe marginea insulei, cu pula afara. nu sunt taran sa ies in fara lor, sau ceva creepy. pur si simplu stau in picioare cu pula afara, privind spre lac si spre insula, de pe un picior pe altul.

Acum cateva zile, cu ocazia super lunii albastre, am fost pe lac sa admir luna, am lasat bicicleta intr-o parte, am scos pula afara si apoi am stat acolo in bezna, sa ma bucur de aerul racoros si de adierea de vant. Cand ajungi bezna completa iti da senzatia ca nu vezi nimic, insa dupa cateva minute de stat acolo ochii se obinuiesc, (daca vezi bine) si chiar poti distinge ușor lucruri.

Dupa cateva minute a trecut pe langa mine un barbat pe bicicleta, probabil mi-a vazut pula afara (el avea far la bicicleta si probabil mi-a vazut pula afara din pantaloni) si cum m-a depasit a inchis farul si s-a oprit la vreo 10/15 metri de mine pe marginea insulei. eu am ramas acolo plimbându-ma usor in cerc, cu pula afara, si mai frecand-o usor din cand in cand. la un moment dat il vad ca ia bicicleta si vine langa mine, si ma întreabă ce mai fac, il intreb si eu ce face el, la care el vede pula afara si ma atinge usor pe ea pana se intareste putin. Apoi ma intreaba daca as dori sa mi-o suga; ii spun ca da; mergem in spatele copacului unde ne aflam, se lasa pe vine, si incepe sa ma suga. poate si eu eram nesupt de mult sau era era super bun la oral, a supt-o super bine, mi-a placut enorm, m-am abtinut cu greu sa nu imi dau drumul, o lua super bine in gat si sugea cu imensa pofta. i-am spus ca nu mai pot mult si ca vreau sa imi dau drumul si a murmurat un fel de ok/aham, avand aproape toata pula in gura/gat. am văzut ca nu tinde sa se fereasca de sperma mi-a dat drumul, el a impins-o direct in gat. a fost super misto, mi s-au inmuiat genunchii aproape; s-a ridicat, l-am intrebat cati ani are, era o persoana mai mica de statura, mai slabă - mi-a spus ca 25. i-am multumit frumos, am luat bicicleta si am plecat.

am revenit si aseara, nu mai era el, erau alții, unii asteptau, altii cred ca deja faceau. e de stat si urmărit, si de vazut cum merge treaba. la intrarea pe insula este un echipaj de politie locala, dar din ce am vazut se ocupa strict sa nu intre lumea cu bicicleta pe noua promenada de acolo, nu au treaba cu ce se intampla pe insula, unde este oricum bezna completa.

Atentie insa, insula va intra in urmatoarele luni in reparatii capitale, si apoi nu va mai fi niciodata ce este acum, va fi iluminat public absolut peste tot, totul se va reface, deci daca vreti experiente noi incercati acum.

PS. din ce am vazut eu, cei care o dau la supt, stau discret cu pula pe afara, pe marginea insulei, in general in zona cea mai din spate, iar cei care vor sa suga sa plimba pe acolo si cand vad pe cineva cu pula scoasa, sau mana in pantaloni, se opresc si saluta si vad daca e rost de ceva. Totodata sunt si multi oameni, pescari, cupluri, grupuri de tineri care stau si ei acolo pe paturi si isi fac treaba lor - asta ca sa nu credeti ca absolut toate lumea de acolo o da la supt/ia la supt.

succes.
spnthx
labagiu vizitator
labagiu vizitator

Orientare sexuală: bisexual
Puncte de reputaţie: 5

Reclame

Re: Oral pe insula lacului Ciurel/Morii

Mesajde h_a10 » Joi Aug 22, 2024 9:15 pm

salut! super detaliat. sunt și eu curios...mă excită ideea de cruising ...o să trec să iau pulsul.
h_a10
labagiu vizitator
labagiu vizitator

Orientare sexuală: homo
Puncte de reputaţie: -3672

Re: Oral pe insula lacului Ciurel/Morii

Mesajde fecioara25 » Sâm Oct 05, 2024 8:09 pm

Salutare! Interesanta postare, desi nu ma atrage neaparat ideea, dar suna interesant pt mine deoarece ma atrag locurile publice, spatiile outdoor, etc. S-a reconstruit/refacut zona, sau inca se mentine ca in descrierea de mai sus?
fecioara25
labagiu premium
labagiu premium

Orientare sexuală: hetero
Puncte de reputaţie: 6137

Răspuns rapid

Această întrebare este o metodă de a preveni trimiterile automate de către boţii de spam.

Ascunde Răspuns rapid

Înapoi la Gay Zone